counter

Μέγκαν Μαρκλ: Εμφανίστηκε χωρίς το δαχτυλίδι αρραβώνων του Χάρι & ο λόγος δεν είναι αυτός που νομίζεις

Μέγκαν Μαρκλ: Εμφανίστηκε χωρίς το δαχτυλίδι αρραβώνων του Χάρι & ο λόγος δεν είναι αυτός που νομίζεις
Μέγκαν Μαρκλ: Εμφανίστηκε χωρίς το δαχτυλίδι αρραβώνων του Χάρι & ο λόγος δεν είναι αυτός που νομίζεις

Η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκε στη Γερμανία χωρίς το δαχτυλίδι των αρραβώνων της και οι φήμες για χωρισμό... φούντωσαν (αλλά άδικα). Η Δούκισσα του Σάσεξ, 42 ετών, ήρθε με τον Πρίγκιπα Χάρι, 38 ετών, στη Γερμανία για τους αθλητικούς αγώνες των βετεράνων τους οποίους ο πρίγκιπας είχε υποστηρίξει από την αρχή τους, πριν από 6 χρόνια οι οποίοι λέγονται Invictus Games.

Διαβάστε επίσης: Πρίγκιπας Χάρι & Μέγκαν Μαρκλ: Με αυτό τον τρόπο διέψευσαν πως έχουν χωρίσει

Η Μέγκαν Μαρκλ με το δαχτυλίδι αρραβώνων της

 

Ωστόσο, η Μέγκαν δεν φορούσε το τρίπετρο δαχτυλίδι αρραβώνων που της έκανε πρόταση γάμου ο πρίγκιπας Χάρι. Ο Ο πρίγκιπας Χάρι σχεδίασε το δαχτυλίδι με τη βοήθεια της Cleave & Company (αγαπημένος κοσμηματοπώλης της βασίλισσας Ελισάβετ). Το προσαρμοσμένο κομμάτι περιλαμβάνει ένα μεγάλο διαμάντι που προέρχεται από τη Μποτσουάνα - όπου η Μέγκαν και ο Χάρι πέρασαν χρόνο μαζί στην αρχή της σχέσης τους - καθώς και δύο πλαϊνές πέτρες από τη συλλογή κοσμημάτων της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα." Είναι όμορφο και το σχεδίασε μόνος του, είναι απίστευτο"., είπε η Δούκισσα του Σάσεξ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αρραβώνων του ζευγαριού τον Νοέμβριο του 2017.
Αυτή είναι η τέταρτη φορά που η Μέγκαν εμφανίζεται με τον Πρίγκιπα Χάρι στους Αγώνες Invictus. Έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι το 2017 όταν η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Τορόντο, όπου ζούσε η Δούκισσα του Sussex όταν γύριζε το Suits. Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε ότι ο λόγος που δεν έχει το δαχτυλίδι στο χέρι της η Μέγκαν είναι επειδή θέλει... διορθώσεις! Συμβαίνουν και αυτά...

Photo Credits: ABACA PRESS

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR