counter

Μέγκαν Μαρκλ: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν θα παραστεί στην στέψη του Καρόλου

Μέγκαν Μαρκλ: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν θα παραστεί στην στέψη του Καρόλου
Μέγκαν Μαρκλ: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν θα παραστεί στην στέψη του Καρόλου

Το θέμα των ημερών είναι η στέψη του Καρόλου και το γεγονός ότι τελικά ο Χάρι θα πάει αλλά... χωρίς την Μέγκαν Μαρκλ. Η ίδια, έχει δώσει σαν επίσημη δικαιολογία τα γενέθλια του Άρτσι όμως υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο πραγματικός λόγος δεν είναι αυτός!

Μέγκαν Μαρκλ: Ο λόγος που δεν θα παραστεί στην στέψη

Εν μέσω φημών για διαζύγιο Μέγκαν - Χάρι, τα διεθνή Μέσα αναφέρουν, επικαλούμενα βασιλικούς εμπειρογνώμονες ότι η Μέγκαν Μαρκλ δε θα παρευρεθεί στη στέψη γιατί δεν "ήθελε να παίξει το δεύτερο βιολί πίσω από την Κέιτ και ότι ήθελε αρχικά να της εξασφαλιζόταν μια εξέχουσα θέση".

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Ρίτσαρντ Φιτζγουίλιαμς – δήλωσε ότι πιστεύει πως η Μέγκαν θα πήγαινε μόνο αν "πίστευε ότι η στέψη θα βοηθούσε το προσωπικό της brand. Η Μέγκαν κλήθηκε στη στέψη, αλλά η απόφασή της να μην πάει είναι σαφώς απόδειξη πως θεωρεί τον εαυτό της εντελώς αποστασιοποιημένο από τη βασιλική οικογένεια. Έχει τη δικαιολογία των γενεθλίων του Άρτσι, αλλά εάν πίστευε πως θα ωφελούσε το brand της, θα ήταν εκεί.

Αυτό που δήλωσε όμως άλλος ένας ειδικός, ο Τομ Μπάουερ, έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ο ίδιος είπε για την Μέγκαν Μαρκλ: "Παρόλο που ήταν προσκεκλημένη, δεν πίστευα ποτέ ότι θα ερχόταν. Θα ερχόταν μόνο εάν της εξασφαλιζόταν μια εξέχουσα θέση. Αυτό της το αρνήθηκαν σκόπιμα. Της είπαν πως θα έπρεπε να υποκλιθεί στη βασίλισσα (την Καμίλα), την Κέιτ και την Σόφι.

Όλοι στο παλάτι του Μπάκιγχαμ γνώριζαν ότι αυτό ήταν υπερβολικό για εκείνη και θα ήταν ένας ακόμη λόγος για να την αποτρέψουν από το να έρθει. Σε κάθε περίπτωση, η Μέγκαν δεν θα ήθελε να παίξει το δεύτερο βιολί στην Κέιτ, και η Κέιτ Μίντλετον σίγουρα φρόντισε ώστε η Μέγκαν, εάν ερχόταν, να ταπεινωθεί". Το μόνο σίγουρο είναι πάντως, ότι ο Πρίγκιπας Χάρι δεν περνάει και την καλύτερή του φάση...

Photo Credits: ABACA/ZUMA PRESS

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR