counter

Meghan Markle: Αυτή είναι η αποζημίωση που θα λάβει από την Mail on Sunday για την παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής

Meghan Markle: Αυτή είναι η αποζημίωση που θα λάβει από την Mail on Sunday για την παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής
Meghan Markle: Αυτή είναι η αποζημίωση που θα λάβει από την Mail on Sunday για την παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής

Η MailOnSunday θα πληρώσει, ως αποζημίωση, μόλις μία λίρα στην Meghan Markle, μετά την ήττα της στις δικαστικές αίθουσες σχετικά με την υπόθεση παραβίασης της ιδιωτικής ζωής της συζύγου του Πρίγκιπα Χάρι.

Να σημειωθεί ότι όλα ξεκίνησαν όταν δημοσίευσαν στο συγκεκριμένο ταμπλοιντ, επιστολή που έστειλε η ίδια στον πατέρα της, Thomas Markle, το 2018.

Σύμφωνα με την Guardian, το ποσό της αποζημίωσης καθορίζεται από τα δικαστικά έγγραφα, τα οποία επιβεβαιώνουν πως η MailOnSunday και η MailOnline αποδέχονται το "λάθος" τους και δεν θα παραπέμψουν την υπόθεση σε έφεση του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Επιπλέον, στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως η MailOnSunday θα πληρώσει ως αποζημίωση και ένα ποσό απροσδιόριστο για την ξεχωριστή υπόθεση παραβίασης της ιδιωτικής ζωής της Meghan Markle, επειδή δημοσίευσαν μεγάλα κομμάτια της επιστολής.

Όσον αφορά τον εκδότη της εφημερίδας, πρόκειται να πληρώσει ένα εμπιστευτικό ποσό για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και η ίδια η εφημερίδα θα καλύψει ένα μεγάλο μέρος των νομικών εξόδων της Meghan Markle, το οποίο ενδέχεται να ξεπεράσει και το 1 εκατομμύριο λίρες!

Μάλιστα στα δικαστικά έγγραφα αναφερόταν ξεκάθαρα πως η MailOnSunday όπως και η MailOnline θα πρέπει να δημοσιεύσουν το γεγονός ότι έχασαν τη δικαστική διαμάχη, ως πρώτη είδηση, κάτι που συνέβη στις 26 Δεκεμβρίου! Στα έγγραφα, να αναφέρουμε, ότι προσδιοριζόταν με κάθε λεπτομέρεια μέχρι και η γραμματοσειρά με την οποία θα αναγράφονταν οι τίτλοι και το άρθρο στην πρώτη και κεντρική σελίδα των Μέσων.

Ο Mark Stephens, δικηγόρος μέσων ενημέρωσης σχολίασε: «Κανονικά για τέτοιου είδους παραβίαση της ιδιωτικής ζωής θα περίμενες 75.000 λίρες έως 125.000 λίρες».

Η Μέγκαν Μαρκλ, μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι πρόκειται για νίκη για οποιονδήποτε αισθάνεται φοβισμένος να ορθώσει το ανάστημά του για ό,τι είναι σωστό στην ζωή και συμπλήρωσε ότι ήρθε η ώρα για την αλλαγή της βιομηχανίας του Τύπου. Ξεκαθάρισε, επίσης, ότι η διαμάχη της ενάντια στα τάμπλοιντ δεν ήταν ζήτημα χρημάτων, αλλά αρχών.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR