counter

Μεγάλωσε σε μοναστήρι με καλόγριες, αλλά δεν ακολούθησε το δρόμο του θεού

Μεγάλωσε σε μοναστήρι με καλόγριες, αλλά δεν ακολούθησε το δρόμο του θεού
Μεγάλωσε σε μοναστήρι με καλόγριες, αλλά δεν ακολούθησε το δρόμο του θεού

ΚΑΡΜΕΝ ΡΟΥΓΓΕΡΗ

Παρ’ ολίγον αεροσυνοδός και… καλόγρια! Κάπως έτσι έχει η ζωή της Κάρμεν Ρουγγέρη, όπως ακριβώς την περιγράφει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα News και την δημοσιογράφο Κατερίνα Γεωργίου.

Η πολύπειρη ηθοποιός μίλησε για τα πρώτα χρόνια της ζωής της, που τα πέρασε σε μοναστήρι, αλλά και την αίτησή της για τη θέση της αεροσυνοδού στην Ολυμπιακή, που έγινε δεκτή.   

"Τα πρώτα 4 χρόνια της ζωής μου τα πέρασα σε μοναστήρι της Σαντορίνης με την αδερφή μου, Ροζάρια. Θυμάμαι με αγάπη τις καλόγριες" θυμάται η Κάρμεν Ρουγγέρη και συνεχίζει:

"Φορούσαν πάντα μεγάλα καπέλα και μιλούσαν γαλλικά. Αυτή ήταν και η πρώτη γλώσσα που μίλησα. Η γιαγιά μου, άλλωστε, από την πλευρά του πατέρα μου, ήταν Γαλλίδα και ο παππούς μου Ιταλός. Η μητέρα μου Αγγελική Πίντου ήταν γνήσια Σαντορινιά και καθολική. Το θέμα ήταν πως ο πατέρας μου που μιλούσε και δίδασκε εννέα γλώσσες ως διευθυντής του Γαλλικού Ινστιτούτου τότε, έπρεπε να ταξιδεύει πολύ. Έτσι αποφάσισαν με τη μητέρα μου να μας βάλουν στις καλόγριες για να μην μας τρέχουν μαζί τους".

Όσο για τη σχέση της με την Ολυμπιακή Αεροπορία:

"Με είχαν δεχθεί στην Ολυμπιακή ως αεροσυνοδό και ήμουν έτοιμη να αφήσω μία θέση ρεσεψιονίστ  όπου δούλευα μέχρι τότε. Ο εργοδότης μου, όμως, που με εκτιμούσε αφάνταστα με ρώτησε τι μισθό θα έπαιρνα από την Ολυμπιακή και μου έδωσε τα ίδια για να μη φύγω από την επιχείρησή του. Με εκτιμούσε πολύ. Έκανα μάλιστα baby-sitting στα παιδιά του. Μετά αποφάσισα να φοιτήσω σε δραματική σχολή και έτσι έγινα ηθοποιός".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR