counter

Μεγάλη ταλαιπωρία για την Ιωάννα Τούνη: Μετά το Μαρόκο, έχασε την πτήση και για Μεξικό (Βίντεο)

Μεγάλη ταλαιπωρία για την Ιωάννα Τούνη: Μετά το Μαρόκο, έχασε την πτήση και για Μεξικό (Βίντεο)
Μεγάλη ταλαιπωρία για την Ιωάννα Τούνη: Μετά το Μαρόκο, έχασε την πτήση και για Μεξικό (Βίντεο)

Τα σχέδια που έκαναν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για τις φετινές γιορτές δεν κατέληξαν όπως θα ήθελαν.

Συγκεκριμένα, πριν από μια εβδομάδα περίπου έχασαν την πτήση τους για Μαρόκο, καθώς ο Δημήτρης Αλεξάνδρου χρειάστηκε να μπει δύο φορές στο νοσοκομείο γιατί ήταν άρρωστος.

Αυτή τη φορά, το ζευγάρι θέλησε να περάσει την Πρωτοχρονιά στο Μεξικό μαζί με τον γιο του και έτσι οργάνωσε ένα δεύτερο ταξίδι.

Ωστόσο, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έμειναν “εγκλωβισμένοι” στη Λισαβόνα γιατί έχασαν την πτήση που θα έπαιρναν από εκεί για το Μεξικό.

«Ξανά στο αεροδρόμιο της Λισαβόνας που βρισκόμαστε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα. Χθες έπρεπε να είμαι στο Κανκούν. Χάσαμε τη πτήση μας από Λισαβόνα για Μεξικό και δεν φταίγαμε εμείς αλλά οι αεροπορικές. Δεν αντέχω άλλη ταλαιπωρία. Ελπίζω εμείς και οι αποσκευές μας να καταφέρουμε να φτάσουμε σήμερα στον τελικό μας προορισμό», αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Λίγο αργότερα, η Ιωάννα Τούνη εξήγησε μέσα από βίντεο στο TikTok τι ακριβώς συνέβη.

Δείτε επίσης! Ιωάννα Τούνη: Το βίντεο από το μπάνιο της την ώρα που κάνει ντους

Όσα είπε η Ιωάννα Τούνη

«Πετούσαμε για Μεξικό, με ενδιάμεση στάση την Λισαβόνα. Εκεί θα βρίσκαμε και την παρέα μας για να περάσουμε πάρα πολύ ωραία τις γιορτές μας. Ήταν να ταξιδέψουμε τα Χριστούγεννα αλλά το ακυρώσαμε δυο φορές γιατί ο Δημήτρης μπήκε νοσοκομείο, για να καταλάβετε πόσο δεν μας θέλει να κάνουμε αυτό το γιορτινό ταξίδι. Φτάνουμε Πορτογαλία και έχουμε μια μικρή αναμονή για την επόμενη πτήση. Κατεβαίνουμε από το αεροπλάνο και είχαμε κανονίσει να κουβαλήσουμε μόνο το καρότσι του Πάρη, ενώ οι βαλίτσες μας θα μεταφερόντουσαν κατευθείαν στο Μεξικό.

Κατεβαίνουμε και δεν βλέπω το καρότσι. Μου λέει το προσωπικό ότι είναι στο Terminal. Δεν είδα κανένα καρότσι, ρωτήσαμε και μας λένε μπορεί να έχει πάει στις αποσκευές. Οπότε βγήκαμε από το μέρος με τις ενδιάμεσες πτήσεις και πήγαμε να ψάχνουμε τις βαλίτσες.

Πήγαμε στις αποσκευές, περιμέναμε πόση ώρα το καρότσι μας, δεν βγήκε ποτέ. Βλέπει ο Δημήτρης πόση ώρα μια βαλίτσα να γυρίζει και αναρωτήθηκε αν είναι δική μας. Όντως ήταν η βαλίτσα του μικρού με όλα τα υπάρχοντά του, γαλατάκια, ρουχαλάκια. Μια βαλίτσα που χρειαζόμασταν. Όπως καταλαβαίνετε θα την χάναμε αν είχαμε πάει απευθείας στην επόμενή μας πτήση. Ξαναβρίσκουμε το προσωπικό και εξηγούμε ότι δεν μπορούμε να περάσουμε την αναμονή για check in -στα αεροδρόμια γίνεται χαμός που είναι γιορτές. Τρέχαμε σε όλο το αεροδρόμιο με το μωρό να προλάβουμε την πτήση. Στη 1.10 πετούσε το αεροπλάνο μας. Φτάνουμε 1 στο Gate με τις βαλίτσες λόγω του λάθους που έκαναν. Εγώ να κλαίω με αναφιλητά και λαχανιασμένη παράλληλα. Δεν μας άφησαν να μπούμε. Πάρα πολύ νευριασμένη, πάρα πολύ στεναχωρημένη γιατί ήθελα πάρα πολύ να περάσω τις γιορτές με την παρέα μου. Φάγαμε μεγάλη ταλαιπωρία», είπε μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Τούνη.

«Ακόμα και να με αποζημιώσουν με εισιτήριο, δεν μου λέει κάτι γιατί έχω δώσει πάρα πολλά λεφτά και σε αεροπορικά και σε διαμονή και σε φαιά ουσία, νεύρα κλάμα», πρόσθεσε.

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν.

@j.touni Part 1. Η μεγαλύτερη ταλαιπωρία που έχω φαει σε αεροδρόμιο🫠 Εσύ τι θα έκανες?? #fyp #viral #airport #jtouni #touni #storytime ♬ πρωτότυπος ήχος - Ioanna Touni
@j.touni Part 2. Ακούω χειρότερη εμπειρία αεροδρομίου 😢🫠🫠 #storytime #fyp #foryou #jtouni #touni #viral ♬ πρωτότυπος ήχος - Ioanna Touni

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR