counter

Με τόσα φώτα το δέντρο της παρουσιάστριας θα φαίνεται και από το φεγγάρι!

Με τόσα φώτα το δέντρο της παρουσιάστριας θα φαίνεται και από το φεγγάρι!
Με τόσα φώτα το δέντρο της παρουσιάστριας θα φαίνεται και από το φεγγάρι!

Χριστουγεννιάτικο δέντρο

"Όταν... αντανακλούν Χριστούγεννα. Και του χρόνου!", έγραψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην προσωπική της σελίδα στο Twitter. Η παρουσιάστρια άργησε να στολίσει δέντρο στο σπίτι της στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, αλλά μιας και το έκανε, θέλησε να το... παρακάνει!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου σε ένα διάλειμμα των επαγγελματικών της υποχρεώσεων στην Αθήνα, βρήκε λίγο χρόνο για να δώσει άρωμα γιορτινό στο σπίτι της. Ανέβηκε στο πατάρι και ξέθαψε χιλιάδες λαμπάκια, μπάλες και στολίδια για να το στολίσει. Όπως βλέπετε, τα φωτάκια υπερίσχυσαν με διαφορά των στολιδιών. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου φαίνεται πως σκέφτηκε να αντικαταστήσει για τις γιορτές τον πολυέλαιο του σαλονιού της με το χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Το δέντρο στο σπίτι της Βίκυς Χατζηβασιλείου είχε τόσα λαμπάκια που κανείς καλεσμένος της δεν θα χαθεί πηγαίνοντας στο σπίτι της, αφού το δέντρο σαν άλλο άστρο λαμπρό των Χριστουγέννων, θα τον οδηγεί. Ενδεχομένως δε, να οδηγήσει και τυχόν αστροναύτες που έχασαν τον δρόμο της επιστροφής προς τη γη. Χαράς στο κουράγιο της παρουσιάστριας που έδωσε τον καλύτερό της εαυτό για να στολίσει το δέντρο κι όπως φαίνεται διέθεσε πολύ χρόνο, κάνοντας πολύ χαρούμενη την οικογένειά της. Η γωνία που η Βίκυ Χατζηβασιλείου τράβηξε την φωτογραφία είναι τέτοια, που αντανακλάται το δέντρο σε όλες τις μπαλκονόπορτες και το κάνει 3D.

Και του χρόνου!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR