counter

“Με τον κορονοϊό βιώνουμε μέρες που θυμίζουν ένα μεγάλο κραχ”

“Με τον κορονοϊό βιώνουμε μέρες που θυμίζουν ένα μεγάλο κραχ”
“Με τον κορονοϊό βιώνουμε μέρες που θυμίζουν ένα μεγάλο κραχ”

Με αφορμή τη συμμετοχή του στη σειρά “Κόκκινο ποτάμι”, ο Κωνσταντίνος Καζάκος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Enjoy και την δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου.

Ο πρωταγωνιστής του σίριαλ του Μανούσου Μανουσάκη μίλησε, μεταξύ άλλων και για την έξαρση του κορονοϊού στη χώρα μας κάνοντας λόγο για εποχές κραχ.

Τι γίνεται με τον κορονοϊό; Πόσο έχει πλήξει τον κλάδο σας;

Πάρα πολύ. Ειδικά το θέατρο. Υπάρχει η συλλογική ευθύνη, όμως, και πάνω από όλα η δημόσια υγεία. Είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Μια λάθος κίνηση από το κράτος και μπορεί να αποβεί μοιραία για το σύνολο, όπως στην Ιταλία όπου δεν ελέγχθηκε καλά η κατάσταση. Πρόκειται για πανδημία. Ωστόσο ζούμε μια περίοδο φόβου και τρόμου παγκοσμίως. Χρειάζεται όμως ψυχραιμία.

Πως βλέπετε την ανθρωπότητα σήμερα;

Αγριεύει η κατάσταση παγκοσμίως. Μεγάλη οικονομική κρίση. Ο καπιταλισμός τρώει τις σάρκες του. Μακάρι να ελπίζαμε σε καλύτερες οικονομικά μέρες, αλλά η πραγματικότητα έρχεται και μας διαψεύδει. Τώρα δεν με τον κορονοϊό είναι σαν να βιώνουμε μέρες που θυμίζουν ένα μεγάλο κραχ. Και όταν έρχεται το κραχ, η κρίση, ξεσπά ο πόλεμος, για να ξεκινήσουν τα εργοστάσια όπλων να δουλεύουν. Έτσι ανάβουν το κουμπί της οικονομίας ξανά και ρέει χρήμα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR