counter

"Mε τη Νατάσα Θεοδωρίδου έγινε παρεξήγηση"

"Mε τη Νατάσα Θεοδωρίδου έγινε παρεξήγηση"
"Mε τη Νατάσα Θεοδωρίδου έγινε παρεξήγηση"

Τριαντάφυλλος

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ, o Tριαντάφυλλος αποκάλυψε για την κόντρα που έχει ξεσπάσει με την Νατάσα Θεοδωρίδου. Ποιες είναι οι σχέσεις τους σήμερα;

Το ντεμπούτο σου στις πίστες έγινε στις θρυλικές Χάντρες με τον Αντώνη Ρέμο, τον Λάμπη Λιβιεράτο και τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Έχετε διατηρήσει επαφές; Με όλους και με κανέναν. Αν βρεθούμε κάπου έξω, θα μιλήσουμε, θα χαιρετηθούμε εγκάρδια και θα θυμηθούμε αυτές τις στιγμές αλλά δεν είμαστε κολλητοί για να μιλάμε κάθε μέρα.

-Μιλάτε με τη Νατάσα; Εννοείται. Είμαστε μια χαρά.

-Ρωτάω γιατί στο παρελθόν είχε πει ότι, παρόλο που δισκογραφικά συστήθηκε με το ντουέτο σας «Μη γυρίσεις ξανά», όταν χρειάστηκες τη βοήθειά της, δεν σ’ την έδωσε. Όλο αυτό ήταν μια παρεξήγηση που λύθηκε. Η Νατάσα με αγαπάει και την αγαπάω. Συναντηθήκαμε τυχαία σε ένα μαγαζί, μιλήσαμε και είμαστε μια χαρά. Δεν αποκλείεται μάλιστα να συνεργαστούμε κιόλας. Έχω γράψει  κάποια τραγούδια για εκείνη και πολύ σύντομα θα τα ακούσετε. Αλλά προς το παρόν ετοιμάζω το νέο μου single που λέγεται Αδρεναλίνη και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR