counter

"Με συνέλαβαν, μου πήραν αποτυπώματα και πέρασα από δικαστήριο"!

"Με συνέλαβαν, μου πήραν αποτυπώματα και πέρασα από δικαστήριο"!
"Με συνέλαβαν, μου πήραν αποτυπώματα και πέρασα από δικαστήριο"!

Μαρία Κορινθίου

Για τις δύσκολες ημέρες που πέρασε στην Αμερική στα 23 της χρόνια αλλά και όλα όσα έχουν ακουστεί περί χωρισμού της με το Γιάννη Αϊβάζη, αποκαλύπτει σε συνέντευξη της η Μαρία Κορινθίου.

Μιλώντας στο περιοδικό "ΕΓΩ" και το δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα, η όμορφη ηθοποιός θυμάται: "Ο πόνος, η θλίψη που ένιωσα στην Αμερική ήταν εφόδια μου και με έφεραν εδώ. Μπορεί να πονούσα, να ένιωθα μεγάλη μοναξιά, αλλά με πείσμωναν ώστε να κάνω αυτό που ήθελα. Αυτό που μου στοίχισε, ήταν ότι αναγκάστηκα να γυρίσω εδώ. Είχαν λήξει τα χαρτιά μου, με πέρασαν από δικαστήριο και δόθηκε η εντολή να απελαθώ. Αυτό μου στοίχισε, όχι για την όλη διαδικασία, αλλά γιατί δεν ήθελα να γυρίσω. Μου άρεσε που πάλευα. Ήμουν ατρόμητη! Ήμουν παιδί, 23 χρονών. Σπούδαζα εκεί. Δεν πήγα υπό περίεργες συνθήκες, οπότε η αντιμετώπισή τους δεν ήταν άσχημη. Βάσει του νόμου έπρεπε να φύγω. Η αλήθεια είναι ότι πέρασα από δικαστήριο, μου πήραν αποτυπώματα, αλλά δεν φοβήθηκα… Ουσιαστικά με βάση τα χαρτιά που υπέγραψα, επρόκειτο για σύλληψη".

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης και σε ερώτηση του δημοσιογράφου, αν την ενόχλησε πως κάποιοι στοιχημάτιζαν ότι θα χώριζε από τον Γιάννη Αϊβάζη ακόμα και όταν απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, η Μαρία Κορινθίου δήλωσε: "Ποιος καλοπροαίρετος άνθρωπος στοιχηματίζει –γιατί γνωρίζω κι εγώ ότι το έκαναν- για το χωρισμό ενός ζευγαριού; Είναι κακόβουλο και μικροπρεπές. Άλλες φορές με ενοχλούσε, άλλες φορές το αγνοούσα. Δεν θα το αγνοήσω, όμως, όταν θα φτάσει σε ένα σημείο που θα έχει επίπτωση στο παιδί μου. Όταν το παιδί μου θα αρχίσει να αντιλαμβάνεται και να με ρωτάει για πράγματα που δεν ισχύουν, θα θυμώσω. Προς το παρόν δεν δίνω σημασία Και επειδή ξέρω τι μου γίνεται –και μόνο από τις ερωτήσεις που μου κάνουν σε συνεντεύξεις-  καταλαβαίνω ότι υπάρχουν θέματα που έχουν δημιουργήσει άλλοι. Αν συνεχιστεί το οτιδήποτε και ακούσει το παιδί μου ψεύδη, θα κινηθώ νομικά. Δεν το συζητώ".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR