counter

Με ποιον συνάδερφο της δημοσιογράφο είναι ζευγάρι η Άννα Μπουσδούκου;

Με ποιον συνάδερφο της δημοσιογράφο είναι ζευγάρι η Άννα Μπουσδούκου;
Με ποιον συνάδερφο της δημοσιογράφο είναι ζευγάρι η Άννα Μπουσδούκου;

Άννα Μπουσδούκου

Η Άννα Μπουσδούκου, η παρουσιάστρια της εκπομπής "Τώρα" του ΣΚΑΪ είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά είναι ο συνεργάτης της και δημοσιογράφος Σταύρος Ιωαννίδης, ο οποίος είναι ο ανταποκριτής της εκπομπής της στη Θεσσαλονίκη. 

Ο έρωτας της Άννας Μπουσδούκου και του Σταύρου Ιωαννίδη δεν είναι γνωστή καθώς οι δύο δημοσιογράφοι είχαν φροντίσει να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο φωτογραφικός φακός όμως της "Real news" απαθανάτισε το ζευγάρι σε κοινή τους έξοδό στο Νέο Ηράκλειο σε πολύ τρυφερές στιγμές.

Πριν από λίγες ημέρες η Άννα Μπουσδούκου και ο Σταύρος Ιωαννίδης βρέθηκαν σε καφετέρια του Νέου Ηρακλείου, η οποία τελευταία έχει  γίνει το στέκι τους, και σύμφωνα με θαμώνα του μαγαζιού που μίλησε στην εφημερίδα καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο μαγαζί ήταν πολύ διαχυτικοί μεταξύ τους. Γελούσαν, πείραζαν ο ένας τον άλλο, αγκαλιάζονταν και φιλιόντουσαν με πάθος, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα των υπόλοιπων θαμώνων.

Παρά τη χιλιομετρική απόσταση που τους χωρίζει, αφού ο Σταύρος Ιωαννίδης ζει στη Θεσσαλονίκη, το ζευγάρι βρίσκει  πάντα χρόνο για να αφιερώσει στη σχέση τους. 

Άννα Μπουσδούκου

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR