counter

Με λευκή επιδερμίδα, γαλανά μάτια και ξανθοκόκκινα μαλλιά, η 3χρονη κόρη της Nicole Kidman είναι ίδια η μαμά της

Με λευκή επιδερμίδα, γαλανά μάτια και ξανθοκόκκινα μαλλιά, η 3χρονη κόρη της Nicole Kidman είναι ίδια η μαμά της
Με λευκή επιδερμίδα, γαλανά μάτια και ξανθοκόκκινα μαλλιά, η 3χρονη κόρη της Nicole Kidman είναι ίδια η μαμά της

Στην Αυστραλία ταξίδεψαν για τις γιορτές η Nicole Kidman και οι κόρες της για να περάσουν οικογενειακές στιγμές στην πατρίδα της διάσημης ηθοποιού. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τη χολιγουντιανή star με τα παιδιά της λίγο πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο για το ταξίδι τους και αμέσως κέντρισαν τα βλέμματα των παρευρισκόμενων.

Η Faith έχει κληρονομήσει τα όλα χαρακτηριστικά της μαμάς της

Η 46χρονη μαμά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τους κινηματογραφικούς ρόλους κρατούσε αγκαλιά την μικρή της κόρη Faith και από το χεράκι την 5χρονη Sunday Rose. Το ενδιαφέρον τράβηξε η Faith η οποία είναι φτυστή η μαμά της καθώς έχει λευκή επιδερμίδα, γαλανά μάτια και ξανθοκόκκινα μαλλιά με μπούκλες.

Η Nicole Kidman μαζί με τις κόρες της ήταν ντυμένες απλά και κάθε μια είχε τη γοητεία της αλλά και το στυλ της. Οι μικρές έμοιαζαν ιδιαίτερα χαριτωμένες με τα φορεματάκια που τους είχε φορέσει η μαμά τους. Ξανθοκόκκινα μαλλιά και λευκή επιδερμίδα έχει και η 5χρονη κόρη της αλλά εκείνη δεν κληρονόμησε τα γαλανά μάτια της διάσημης ηθοποιού.

Η Nicole Kidman ήταν απλή αλλά πάντα στυλάτη

Η star απέδειξε πόσο απλή είναι στην καθημερινότητα της. Επέλεξε να φορέσει ένα δερμάτινο στενό παντελόνι – κολάν με ένα χαλαρό t – shirt και ένα jacket σε χρώμα χακί. Το αεροδρόμιο γέμισε με τρεις κούκλες και συγκεκριμένα με τη μικρή Faith η οποία ήταν ίδια η μαμά της καθώς έχει κληρονομήσει απ ότι φαίνεται τα χαρακτηριστικά εκείνα τα οποία έκαναν περιζήτητη τη διάσημη ηθοποιό του Hollywood.

Η μικρή Faith έμοιαζε με ψεύτικη κούκλα! Λευκή επιδερμίδα, γαλανά μάτια και ξανθοκόκκινα μαλλάκια με μπούκλες. Λέτε να κληρονομήσει το ταλέντο και την καριέρα της διάσημης μαμάς της. Η ναζιάρα μικρή είχε κουρνιάσει στην αγκαλιά της Nicole Kidman και ό κόσμος την χάζευε καθώς ήταν εμφανής η ομοιότητα τους.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR