counter

Με βροχές ξεκινά η εβδομάδα. Μικρή επιδείνωση του καιρού

Με βροχές ξεκινά η εβδομάδα. Μικρή επιδείνωση του καιρού
Με βροχές ξεκινά η εβδομάδα. Μικρή επιδείνωση του καιρού

Καιρός - Βροχή

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα κεντρικά και νότια, και κατά τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, προβλέπονται για τη Δευτέρα. Εξασθένηση των φαινόμενων αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά. 

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου. 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες καταιγίδες εξασθένηση των φαινόμενων το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν  αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου. 

Στη Μακεδονία και τη Θράκη  προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες καταιγίδες στα ηπειρωτικά. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. 

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται  νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες καταιγίδες στα ηπειρωτικά. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. 

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες καταιγίδες στα ηπειρωτικά. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν στις νοτιότερες περιοχές αρχικά δυτικοί 4 με 6 μποφόρ και από το μεσημέρι βόρειοι με την ιδία ένταση. Στα υπόλοιπα θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. 

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινόμενων από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί 4 με 6 μποφόρ και από το μεσημέρι βόρειοι με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη βόρεια Κρήτη η μέγιστη θα αγγίξει τους 22 βαθμούς Κελσίου. 

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινόμενων από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα νότια θα πνέουν αρχικά ασθενείς και από το μεσημέρι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.Στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και βελτίωση από το απόγευμα. Στα υπόλοιπα προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην ανατολική Θεσσαλία, την κεντρική ανατολική Μακεδονία και τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση αναμένεται τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο 5 τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.  

Πηγή: ΑNTENNA.GR

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR