counter

"Με βίασαν στα 16 μου και δεν το είπα ποτέ"

"Με βίασαν στα 16 μου και δεν το είπα ποτέ"
"Με βίασαν στα 16 μου και δεν το είπα ποτέ"

Η αμερικανίδα παρουσιάστρια Πάντμα Λάκσμι με μια συγκλονιστική εξομολόγηση στην εφημερίδα New York Times, αποκάλυψε πως σε ηλικία μόλις 16 ετών βιάστηκε από τον 23χρονο τότε σύντροφό της, τον οποίο ωστόσο δεν κατονόμασε.

Η 49χρονη σήμερα παρουσιάστρια ανέφερε παράλληλα ότι μετά το τραγικό συμβάν, άρχισε να αισθάνεται ότι η επίθεση ήταν και δικό της λάθος, ενώ τόνισε ότι κατανοεί γιατί οι γυναίκες μπορεί κάποιες φορές να μην αποκαλύπτουν τις σεξουαλικές επιθέσεις που δέχονται.

Το άρθρο της στην εφημερίδα δημοσιεύτηκε με αφορμή την στήριξη του Ντόναλντ Τραμπ στον Μπρετ Κάβανο, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις που διέπραξε χρόνια πριν.  

«Καταλαβαίνω γιατί και οι δύο γυναίκες κράτησαν αυτές τις πληροφορίες για τον εαυτό τους τόσα χρόνια χωρίς να πάνε στην αστυνομία. Για χρόνια, έκανα το ίδιο πράγμα». ανέφερε η Πάντμα Λάκσμι.

Η παρουσιάστρια του ριάλιτι μαγειρικής, Top Chef αποκάλυψε παράλληλα ότι ο βιασμός της έγινε σε εφηβική ηλικία και ότι κοιμήθηκε στο σπίτι του αγοριού της και ότι όταν ξύπνησε τον βρήκε να είναι από πάνω της.  

«Ρώτησα, "Τι κάνεις;" και μου απάντησε «Θα πονέσει μόνο για λίγο». Δεν το είπα ποτέ. Δεν το ανέφερα στη μητέρα μου ή στους φίλους μου και σίγουρα ούτε στην αστυνομία. Φαντάστηκα ότι οι ενήλικες θα με ρωτούσαν τι δουλειά είχα στο διαμέρισμά του. Δεν έχω τίποτα να κερδίσω μιλώντας για αυτό. Όλοι έχουμε πολύ να χάσουμε αν θέσουμε ένα χρονικό όριο για να πούμε την αλήθεια για τη σεξουαλική επίθεση», είπε, μεταξύ άλλων, η Πάντμα Λάκσμι.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR