counter

Με βαλίτσα Louis Vitton, ψώνια απ' τα Hermes & τσάντα Michael Kors επέστρεψε σπίτι για τις γιορτές

Με βαλίτσα Louis Vitton, ψώνια απ' τα Hermes & τσάντα Michael Kors επέστρεψε σπίτι για τις γιορτές
Με βαλίτσα Louis Vitton, ψώνια απ' τα Hermes & τσάντα Michael Kors επέστρεψε σπίτι για τις γιορτές

Είναι μαμά δυο παιδιών, γυναίκα καριέρας, σύντροφος και παρόλα αυτά προλαβαίνει να κάνει τα πάντα με τεράστια επιτυχία. Η Alessandra Ambrosio εθεάθη στο αεροδρόμιο του Los Angeles με βαλίτσα Louis Vitton, ψώνια από τα Hermes και τσάντα Michael Kors, ενώ προσπαθούσε να στείλει μήνυμα από το κινητό της προφανώς για να ενημερώσει την οικογένεια της ότι έφτασε και επιστρέφει σπίτι για να γιορτάσουν όλοι μαζί την ημέρα των Ευχαριστιών. 

Επέστρεψε για να κάνει διακοπές με την οικογένεια της…

Το 32χρονο top model πέρασε λίγες μέρες μακριά από την οικογένεια της καθώς οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις είναι αρκετές και ιδιαίτερα μετά το φετινό fashion show της Victoria Secret.

Η μαμά Alessandra Ambrosio επισκέφθηκε την Πόλη του Φωτός και όταν βρήκε χρόνο σήκωσε τα μαγαζιά. Επέστρεψε σπίτι της φορτωμένη με δώρα για να κάνει διακοπές μαζί με την οικογένεια της. Ο 16 μηνών γιος της Noah και η 5χρονη Anja, την περίμεναν με χαρά για να την γεμίσουν φιλιά και αγκαλιές.

Έφτασε στο αεροδρόμιο φορτωμένη με τσάντες και ψώνια

Κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο του Los Angeles η πανέμορφη μαμά έκλεψε τις εντυπώσεις όχι μόνο για την εξωτερική της εμφάνιση αλλά για τις πανάκριβες τσάντες που κουβαλούσε μαζί της. Η βαλίτσα που κρατούσε η Alessandra Ambrosio είναι Louis Vitton, η τσάντα της Michael Kors, ενώ τα ψώνια της τα έκανε από την Hermes όπως φαίνεται από το τεράστιο πορτοκαλί κουτί που έχει μαζί της.

Φορτωμένη με δώρα αποσκευές και βαλίτσες αγνοούσε τα φωτογραφικά φλας των παπαράτσι και η μόνη της έννοια ήταν το κινητό της. Ντυμένη με total black look και μπότες μέχρι το γόνατο έδειχνε φρέσκια και λαμπερή παρόλο που δεν είχε ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της. Μετά το μακρινό της ταξίδι στην πόλη του Παρισιού, δεν έβλεπε την ώρα να επιστρέψει στον αρραβωνιαστικό της, Jamie Mazur και στα παιδιά της.

Η Alessandra Ambrosio στη συνέχεια ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με τα δυο της αγγελούδια εκφράζοντας έτσι τη χαρά της που είναι και πάλι σπίτι δίπλα στην οικογένεια της και θα περάσουν μαζί τιην μέρα των Ευχαριστιών. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR