counter

Με αυτό το outfit και χωρίς ίχνος μακιγιάζ μοιάζει με μαθήτρια

Με αυτό το outfit και χωρίς ίχνος μακιγιάζ μοιάζει με μαθήτρια
Με αυτό το outfit και χωρίς ίχνος μακιγιάζ μοιάζει με μαθήτρια

Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει απαστράπτουσα και εντυπωσιακή στο κόκκινο χαλί αλλά στην καθημερινότητα της και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η ηθοποιός μοιάζει με μαθήτρια παρά με διάσημη ηθοποιό. Ο λόγος για την Emma Watson την πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης κινηματογραφικής ταινίας “Harry Potter” που εθεάθη άβαφη, στο Λονδίνο, ένα πρωινό Σαββάτου να απολαμβάνει τον περίπατο της και ο φωτογραφικός φακός παραλίγο να μην την αναγνωρίσει.

Η Emma Watson ξέκλεψε λίγο χρόνο από τα φώτα της δημοσιότητας, τα φορέματα, το make up και άδραξε την ευκαιρία να νιώσει λίγο ελεύθερη. Φόρεσε ένα total black outfit, ένα μαύρο σκουφί, πήρε και το πορτοφολάκι της στα χέρια και βγήκε να κάνει τη βόλτα της και να πιει τον καφέ της.

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φορώντας τα χαμηλά της παπούτσια η 23χρονη διάσημη ηθοποιός έμοιαζε με μαθήτρια Λυκείου. Έχοντας στην παρέα της μια φίλη της περπατούσαν στους δρόμους του Λονδίνου και συζητούσαν καθώς η Emma Watson ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει σε μια καινούρια ταινία – θρίλερ. Η ηθοποιός είναι πολύ ενθουσιασμένη με τον καινούριο της ρόλο και ανυπομονεί να ξεκινήσει τα γυρίσματα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR