counter

Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε από την πίστα στο νοσοκομείο

Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε από την πίστα στο νοσοκομείο
Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε από την πίστα στο νοσοκομείο

Ελένη Χατζίδου

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Fthis.gr η Ελένη Χατζίδου μεταφέρθηκε τα ξημερώματα με ασθενοφόρο από την πίστα στο νοσοκομείο!

Η Ελένη Χατζίδου ενώ βρισκόταν στην πίστα και τραγουδούσε στο πρώτο πρόγραμμα, αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποχώρησε ξαφνικά κάνοντας τους θαμώνες του μαγαζιού να ανησυχήσουν. Η Ελένη Χατζίδου με το που έφτασε στο καμαρίνι της λιποθύμησε και οι συνεργάτες της, που έσπευσαν να δουν τι της συμβαίνει, τρομαγμένοι για την κατάσταση της υγείας της κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Fthis.gr η τραγουδίστρια ένιωσε ξαφνικά το σώμα της να μουδιάζει και να μην έχει οξυγόνο. Προσπάθησε να το διαχειριστεί όμως λίγα λεπτά αργότερα κατέρρευσε.

Το ασθενοφόρο έφτασε άμεσα στο νυχτερινό κέντρο Ποσειδώνιο όπου εμφανίζεται η τραγουδίστρια με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και  μετέφερε την Ελένη Χατζίδου στο νοσοκομείο.

Μαζί της από την πρώτη στιγμή ήταν συνεχώς ο στενός της συνεργάτης Δημήτρης Κούκας ο οποίος προσπαθούσε με κάθε τρόπο να στηρίξει την τραγουδίστρια.

Οι γιατροί έκαναν στην Ελένη Χατζίδου όλες τις απαραίτητες εξετάσεις,όμως ευτυχώς, δεν υπήρχε κάτι ανησυχητικό για την υγεία της. Η Ελένη Χατζίδου αργά το απόγευμα της Κυριακής, 22 Δεκεμβρίου, έγραψε για την περιπέτεια της υγείας της στη σελίδα της στο twitter: "Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον που δείχνετε για την υγεία μου! Είμαι πολύ καλά, το πιο πιθανό είναι να έσκασα απ τα μελομακάρονα!!!".


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR