counter

Με άψογο στυλ έξω από το στούντιο του "Πρωινό mou"

 Με άψογο στυλ έξω από το στούντιο του "Πρωινό mou"
Με άψογο στυλ έξω από το στούντιο του "Πρωινό mou"

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι η ευχάριστη νότα του “Πρωινό mou” καθώς βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της Πέτρου Κωστόπουλου και αποδεικνύει ακόμη και στον αέρα της εκπομπής ότι είναι ισορροπημένη με λεπτούς τρόπους, ενώ παράλληλα έχει άποψη και την στηρίζει χωρίς να χρειάζεται να προσβάλλει κανέναν.

Το στυλ της είναι πάντα άψογο

Δικαίως έχει χαρακτηριστεί κυρία με “Κ” κεφαλαίο και συνδυάζει μοναδικά το ρόλο της εργαζόμενης μητέρας και συζύγου. Το στυλ της Τζένης Μπαλατσινού είναι μοναδικό και άψογο και κάθε φορά που εμφανίζεται δίνει μαθήματα καθώς πρόκειται για σικάτη και καλοντυμένη παρουσία που θα μπορούσε άνετα να θεωρηθεί πρέσβειρα του στυλ.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Τζένη Μπαλατσινού έξω από το στούντιο της πρωινής εκπομπής και για ακόμη μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις με τις ενδυματολογικές της επιλογές που συχνά εντυπωσιάζουν.

Ο φακός την απαθανάτισε έξω από το στούντιο του Πρωινό mou

Συνδυάζοντας ένα ημίπαλτο σε χρώμα πράσινο, total black outfit και φλατ leather boots έφτασε στο στούντιο του “Πρωινό mou”, ενώ ήταν απορροφημένη στο κινητό της τηλέφωνο. Πάντοτε απλή και χωρίς ίχνος μακιγιάζ έδειχνε στυλάτη και εντυπωσιακή με τα γυαλιά ηλίου και τα δαχτυλίδια που επέλεξε σαν αξεσουάρ.

Προτιμά κομψά outfit και διακριτικό μακιγιάζ

Η Τζένη Μπαλατσινού που κατά γενική ομολογία έχει άψογο στυλ, έχει δείξει την αδυναμία της στις bodycon γραμμές, στα midi φορέματα που αγκαλιάζουν κομψά και αναδεικνύουν την αρμονική σιλουέτα της, ενώ πολλές φορές αφήνει ακάλυπτα τα καλογυμνασμένα αδύνατα χέρια της.  

Όσο για τη χρωματική γκάμα, κινείται από το all time chic μαύρο μέχρι το εκτυφλωτικό κόκκινο αλλά και τις neon αποχρώσεις, αλλά πάντα φροντίζει ώστε το αποτέλεσμα να απόλυτα ισορροπημένο. Στην καθημερινότητά της, αποφεύγει οτιδήποτε επιτηδευμένο, προτιμάει urban chic outfits που συνδυάζουν την άνεση με την πρακτικότητα, και δίνει το προσωπικό της γούστο.

Τα μαλλιά και το makeup της ακολουθούν τους κανόνες του μινιμαλισμού. Αν και είναι μαμά τριών παιδιών και έχει ταλαιπωρήσει τα μαλλιά της και το δέρμα της λόγω της δουλειάς της, η ίδια διαθέτει λαμπερή επιδερμίδα και καλλίγραμμο κορμί. Στο μακιγιάζ της που συνήθως είναι ανύπαρκτο οι τόνοι είναι διακριτικοί, γήινοι και δίνουν φρεσκάδα στο αποτέλεσμα, ενώ τα μαλλιά της είναι επιμελώς ατημέλητα ή ίσια.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR