counter

"Με απειλούν οι δικηγόροι του ηθοποιού". Έσπασε το συμφωνητικό εμπιστευτικότητας

"Με απειλούν οι δικηγόροι του ηθοποιού". Έσπασε το συμφωνητικό εμπιστευτικότητας
"Με απειλούν οι δικηγόροι του ηθοποιού". Έσπασε το συμφωνητικό εμπιστευτικότητας

John Travolta_Doug Gotterba

Ο πρώην πιλότος Doug Gotterba που το καλοκαίρι σε συνέντευξή του στο περιοδικό "Τhe National Enquirer" υποστήριξε ότι από το 1981 και για αρκετά χρόνια διατηρούσε κρυφή σχέση με το John Travolta, τώρα επιστρέφει με μηνύσεις.

Όπως υποστηρίζει, λίγο μετά τις δηλώσεις που έκανε για το ερωτικό του παρελθόν με τον 58χρονο ηθοποιό, οι δικηγόροι του Travolta τον πλησίασαν και τον απείλησαν να μην συνεχίσει τις αποκαλύψεις. Ανέφερε ακόμη πως το επιτελείο του Travolta του επισήμανε ότι θα βρει τον μπελά του, αφού με τα όσα λέει, σπάει το συμφωνητικό εμπιστευτικότητας που είχε υπογράψει με τον ηθοποιό. Η πλευρά του Travolta δεν άργησε να απαντήσει και βεβαίως αρνήθηκε την αυθεντικότητα των όσων υποστηρίζει ο  Gotterba. "Η ιστορία του είναι αβάσιμη και ο Gotterba αναζητά τα 15' δημοσιότητας".

Πριν από τις αποκαλύψεις του πιλότου, είχαν προηγηθεί τρεις μηνύσεις για σεξουαλική παρενόχληση κατά του ηθοποιού από άντρες μασέρ, αλλά οι δύο απο αυτές λύθηκαν εξωδικαστικά και "σιωπηλά".

Ο John Travolta πάντως είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Kelly Preston και μαζί έχουν δύο παιδιά. Ο πρωτότοκός γιος τους πέθανε το 2009 σε ηλικία 17 ετών.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR