counter

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Το βίντεο λίγο πριν φύγει για την εκκλησία για τον γάμο του με την Ιλάειρα Ζήση – “Έτοιμος ο γαμπρός σου”

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Το βίντεο λίγο πριν φύγει για την εκκλησία  για τον γάμο του με την Ιλάειρα Ζήση – “Έτοιμος ο γαμπρός σου”
Μαυρίκιος Μαυρικίου: Το βίντεο λίγο πριν φύγει για την εκκλησία για τον γάμο του με την Ιλάειρα Ζήση – “Έτοιμος ο γαμπρός σου”

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβουν σε λίγες ώρες ο Μαυρίκιος Μαυρίκιου και η Ιλάειρα Ζήση.

Το ζευγάρι θα επισημοποιήσει τη σχέση του στον Ιερό Ναό Απ. Ανδρέα Λεμεσού στην Κύπρο, ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση για τους καλεσμένους του.

Δείτε επίσης -  Μαυρίκιος ΜαυρικίουΙλάειρα Ζήση: Έλεγχος τριών σταδίων ασφαλείας για το γλέντι του γάμου τους – Οι οδηγίες για τους προσκεκλημένους

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Το βίντεο στο Instagram λίγο πριν τον γάμο του με την Ιλάειρα Ζήση

Λίγο πριν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο και έδειξε στους ακολούθους του τα στολισμένα αυτοκίνητα που βρίσκονται έξω από το σπίτι και κορνάρουν ασταμάτητα.

Σε κάποια στιγμή ο θεατρικός παραγωγός γυρίζει την κάμερα και λέει: «Ξεκινάμε για εκκλησία», ενώ γράφει στην ανάρτησή του: «Έτοιμος ο γαμπρός σου Ιλάειρα Ζήση».  Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο βίντεο βλέπουμε πως ο Μαυρίκιος Μαυρικίου επέλεξε για την ημέρα του γάμου του ένα λευκό – κρεμ κοστούμι.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Instagram του Μαυρίκιου Μαυρικίου:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR