counter

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Ο λόγος που αγόρασε το αυτοκίνητο του Βασίλη Γκουρούση

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Ο λόγος που αγόρασε το αυτοκίνητο του Βασίλη Γκουρούση
Μαυρίκιος Μαυρικίου: Ο λόγος που αγόρασε το αυτοκίνητο του Βασίλη Γκουρούση

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” μίλησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλαέιρα Ζήση.

Ο γνωστός θεατρικός παραγωγός μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το αυτοκίνητο που αγόρασε από τον Βασίλη Γκουρούση.

Δείτε επίσης - Βασίλης Γκουρούσης: Η εξωσυζυγική σχέση, η Τέτα Καμπουρέλη και το αυτοκίνητο που πούλησε στον Μαυρίκιο Μαυρικίου

«Αφού το είπε το επιβεβαιώνω. Γενικά στη ζωή μου όταν μπορώ να βοηθήσω με οποιονδήποτε τρόπο έναν άνθρωπο το κάνω. Όταν λοιπόν κατάλαβα ότι ήταν μια στιγμή που εγώ μπορεί ήθελα ένα καινούριο αμάξι κι αυτός μπορεί να είχε ανάγκη ή να μην είχε ανάγκη κάποια χρήματα, ε από το να πάω να το πάρω από μια βιτρίνα ενός μαγαζιού, αφού το έχει ανάγκη ένας φίλος ή μια φίλη μου γιατί να μην το κάνουμε;», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και πρόσθεσε:

«Είμαστε φίλοι με την Τέτα πολύ. Και με τον Βασίλη, όσο ήμασταν πριν χαθούμε. Εντάξει, αυτή η υπόθεση είναι κάτι που μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, ο Βασίλης είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, επιχειρηματίας που έκανε την προσπάθειά του. Έχει δώσει δουλειά σε πολύ κόσμο και πρέπει να ακούγεται. Από εκεί και πέρα επειδή δεν έχουμε βρεθεί από τότε που βγήκε, δεν μπορώ να σας πω σε ποια κατάσταση είναι. Εξ όσων έχω καταλάβει από την Τέτα, έχουν άριστες σχέσεις μέχρι τον βαθμό που οι ίδιοι θέλουν. Από εκεί και πέρα εμείς θα χαρούμε πολύ με ό,τι τους κάνει εκείνους χαρούμενους».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Μαυρίκιος Μαυρίκιου:

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR