counter

Μαυρίκιος Μαυρικίου- Ιλάειρα Ζήση: Οι 2000 καλεσμένοι και τα 17 παρανυφάκια στο γάμο τους και το γλέντι με την Έλλη Κοκκίνου

Μαυρίκιος Μαυρικίου- Ιλάειρα Ζήση: Οι 2000 καλεσμένοι και τα 17 παρανυφάκια στο γάμο τους και το γλέντι με την Έλλη Κοκκίνου
Μαυρίκιος Μαυρικίου- Ιλάειρα Ζήση: Οι 2000 καλεσμένοι και τα 17 παρανυφάκια στο γάμο τους και το γλέντι με την Έλλη Κοκκίνου

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 28 Αυγούστου ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλαέιρα Ζήση.

Το μυστήριο έγινε στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στη Λεμεσό και ο γαμπρός έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενος από μια αυτοκινητοπομπή, αλλά και από πολλά πυροτεχνήματα.

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία με τη συνοδεία μουσικών οργάνων και έλαμπε από ευτυχία μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό της.

Ο γάμος- υπερπαραγωγή είχε 2000 καλεσμένους και 17 παρανυφάκια.

«Δεν περίμενα ότι θα έρθει αυτή στιγμή, τόσο φυσικά, τόσο ξαφνικά, τόσο κεραυνοβόλα. Τους έπιασα λίγο εξαπίνης όλους. Ξαφνικά το Γενάρη τους είπα: ξέρετε θα κάνω πρόταση γάμου σε μια κοπέλα, από το πουθενά και έπαθαν ένα σοκ. Αλλά νομίζω με τον καιρό και όσο την γνωρίσανε και την οικογένεια της, έχουν γίνει όλα τόσο όμορφα, τόσο φυσικά, που δεν υπάρχει τίποτα που να μας ξαφνιάζει», ήταν οι δηλώσεις που έκανε ο Μαυρίκιος Μαυρίκιου πριν τον γάμο του.

Μάλιστα, στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” παρουσιάστηκαν πλάνα από τον γάμο του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση.

Μετά τον γάμο ακολούθησε δεξίωση, όπου εκεί οι φίλοι και οι συγγενείς του ζευγαριού διασκέδασαν με την Έλλη Κοκκίνου, η οποία τραγούδησε live.

Οι δηλώσεις των γονιών του Μαυρίκιου Μαυρικίου

«Νομίζω ότι τώρα έχετε καταλάβει όλοι από που έχει πάρει ο Μαυρίκιος. Είναι το πρώτο μας παιδί σίγουρα υπάρχει συγκίνηση και να πω ότι ο Μαυρίκιος έχει περάσει τόσα τόσα πολλά, που αυτή τη μέρα όλα μαζεύονται κοντά μας και καταλαβαίνετε ότι υπάρχει συγκίνηση», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του Μαυρίκιου Μαυρυκίου.

«Τους εύχομαι κάθε ευτυχία και θα είμαστε πάντα δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν», ανέφερε με τη σειρά του ο πατέρας του γαμπρού.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι θα πάνε με την αγαπημένη του ταξίδι του μέλιτος στις εξωτικές Μαλβίδες, στον Άγιο Μαυρίκιο και στο Ντουμπάι.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί από την εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα”.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR