counter

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η μεταφορά στο νοσοκομείο και το δημόσιο ξέσπασμα - "Πρέπει να πεθάνουμε για να ησυχάσετε;"

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η μεταφορά στο νοσοκομείο και το δημόσιο ξέσπασμα - "Πρέπει να πεθάνουμε για να ησυχάσετε;"
Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η μεταφορά στο νοσοκομείο και το δημόσιο ξέσπασμα - "Πρέπει να πεθάνουμε για να ησυχάσετε;"

Το πρωί της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” για την περιπέτεια που είχε και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Ο ίδιος εμφανίστηκε μέσω skype και αναφέρθηκε στη λιποθυμία του και στα όσα του είπαν οι γιατροί για την υγεία του στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε. Μάλιστα, ξέσπασε και για τα σχόλια μίσους που δέχτηκε μόλις έγινε γνωστό τι του συνέβη.

Δείτε επίσης! Μαυρίκιος Μαυρικίoυ: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο! Το βίντεο από το ασθενοφόρο

Όσα είπε ο Μαυρίκιος Μαυρυκίου

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος γιατί αυτά που διαβάζω είναι αδιανόητα πράγματα. Εγώ χθες ενώ είχε ξεκινήσει η εκπομπή ξαφνικά ένιωσα το στόμα μου να στεγνώνει, τα πόδια μου να μουδιάζουν και ζήτησα να βγω λίγο από το πλατό. Με το που έκανα δύο βήματα να βγω, έπεσα κάτω, λιποθύμησα. Έχασα τελείως τις αισθήσεις μου για αρκετή ώρα και κάλεσαν το ασθενοφόρο εκεί στο κανάλι και είχα 40 παλμούς. Έπαθα βραδυκαρδία και με πήγαν μέσα για περαιτέρω έλεγχο. Διαπιστώθηκε ένα θέμα καρδιολογικό, το οποίο πρέπει να γίνει περεταίρω έλεγχος. Οι γιατροί μου είπαν ότι σίγουρα είναι από την υπερκόπωση και από το ότι δεν κοιμάμαι πολλές ώρες, αλλά διαπιστώθηκε ένα θέμα στη μιτροειδή βαλβίδα. Δεν ξέρω να σας πω πολλά. Θα μπει ένα χόλντερ σε λίγο.

Δεν είναι δυνατόν να παθαίνει ένας άνθρωπος να παθαίνει κάτι και από κάτω να γράφουν: “Άντε, να πεθάνει να ησυχάσουμε”. Τι είναι αυτά τα πράγματα ρε παιδιά… δηλαδή για όνομα του Θεού….

Πρέπει να πεθάνουμε για να ησυχάσετε; Δεν μπορεί ένα άνθρωπος με τη γυναίκα του να είναι ευτυχισμένος;  Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλο αυτό και δηλώνω αδυναμία να το διαχειριστώ. Έχω μπουχτίσει», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR