counter

Ματίνα Ζάρα- Λάμπρος Χούτος: Η τελευταία πρόβα νυφικού και ο ξαφνικός χωρισμός λίγο πριν τον γάμο

Χωριστούς δρόμους φαίνεται ότι έχουν επιλέξει να τραβήξουν η Ματίνα Ζάρα και ο Λάμπρος Χούτος.

Το ζευγάρι αποφάσισε να ματαιώσει την γάμο του λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας χωρίς να γνωστοποιήσει τον λόγο.

Στην κάμερα του «Love it», μίλησε το πρωί της Δευτέρας η Φαίδρα Θεοδωρίδου, η ιδιοκτήτρια καταστήματος από το οποίο η Ματίνα Ζάρα είχε επιλέξει το νυφικό της και μεταξύ άλλων αποκάλυψε λεπτομέρειες για το μυστήριο, ενώ όπως είπε οι δύο τους έμοιαζαν πολύ ερωτευμένοι.

«Ήταν λαμπεροί χαμογελαστοί αγκαλιασμένοι, δεν έδειξαν να έχουν πρόβλημα. Ήρθαν μαζί να επιλέξουν το νυφικό. Ήταν στεναχωρημένη η Ματίνα όταν μου ανακοίνωσε ότι δεν θα γίνει ο γάμος, όλοι στεναχωρηθήκαμε. Την πρώτη φορά είχαν έρθει μέσα στην καλή χαρά, όλα θετικά όλα ωραία. Ήθελε να έχει αέρινο στυλ αλλά και παραμυθένιο πριγκιπικό. Είχε διαλέξει πολλά φορέματα για πάρτι που θα έκαναν πριν και μετά τον γάμο, είχε έρθει και η Λάουρα Νάργες η οποία θα ήταν η κουμπάρα. Το νυφικό ήταν με ενοίκιο και όταν γυρίσει η Ματίνα από την Σκιάθο θα μας τα επιστρέψει. Για τώρα έχει ματαιωθεί ο γάμος, δεν ξέρω αν στην συνέχεια αλλάξει κάτι θα είναι μεγάλη μας χαρά, εγώ τους είδα πολύ χαρούμενους και ερωτευμένους», δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR