counter

Ματίνα Παγώνη: Οι πλαστικές επεμβάσεις και ο λόγος που τσακώθηκε με τον Νίκο Μουτσινά

Ματίνα Παγώνη: Οι πλαστικές επεμβάσεις και ο λόγος που τσακώθηκε με τον Νίκο Μουτσινά
Ματίνα Παγώνη: Οι πλαστικές επεμβάσεις και ο λόγος που τσακώθηκε με τον Νίκο Μουτσινά

Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή η Ματίνα Παγώνη αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ποιος ήταν ο λόγος πίσω από τον τσακωμό της με τον Νίκο Μουτσινά.

Παράλληλα η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αποκάλυψε πως από μικρή πρόσεχε την εμφάνισή της, ενώ κυκλοφορεί με τη φόρμα της και άβαφη. Πάντως, η ίδια προτιμά να βάφεται πάντα μόνη της.

«Είμαι από πάρα πολύ μικρή έτσι, πάντα πρόσεχα την εμφάνισή μου. Μπορεί να κυκλοφορήσω με τη φόρμα μου και άβαφη. Πάντα μόνη μου βάφομαι. Είμαι πολλά χρονιά με τον σύζυγό μου. Δεν θυμάμαι ποτέ τις επετείους μας. Για εμένα παίζει ρόλο να συμπαθήσω κάποιον με την πρώτη ματιά. Με ενοχλεί όταν μου λένε ότι με αδικεί η τηλεόραση. Δε μιλάω, αλλά με ενοχλεί. Έχω δεχθεί απειλητικό γράμμα, με έχουν πάρει τηλέφωνο και μου είπαν να μην ξαναμιλήσω για τα εμβόλια», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

Διαβάστε επίσης: Mατίνα Παγώνη: Αποκάλυψε on air ποιο κόμμα θα ψηφίσει στις εκλογές

Κατόπιν, η Ματίνα Παγώνη μίλησε για τον φίλο της, Τάκη Ζαχαράτο, ενώ αποκάλυψε γιατί τσακωνόταν με τον Νίκο Μουτσινά.

«Με τον Νίκο Μουτσινά είχαμε τσακωθεί για να τον πείσω να εμβολιαστεί. Εκεί τσακωνόμασταν. Αλλά τον Νίκο τον αγαπάω, είναι πολύ καλό παιδί», είπε η Ματίνα Παγώνη και τόνισε πως στενοχωρήθηκε όταν έμαθε πως ο παρουσιαστής θα σταματήσει την τηλεόραση.

Για τον λόγο που δεν έκανε παιδιά, η Ματίνα Παγώνη εξομολογήθηκε: «Δεν έχω πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά, γι’ αυτό δεν έγινα μητέρα. Μου αρέσει να βγαίνω με τις φίλες μου και να πηγαίνουμε για ούζο».

Τέλος, η Ματίνα Παγώνη αποκάλυψε πως δεν την ενδιαφέρει να κάνει πλαστικές επεμβάσεις.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR