counter

Ματίνα Νικολάου: Η εξομολόγηση για το διαζύγιο της

Ματίνα Νικολάου: Η εξομολόγηση για το διαζύγιο της
Ματίνα Νικολάου: Η εξομολόγηση για το διαζύγιο της

Στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, “Love it”, το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκε η Ματίνα Νικολάου.

Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για την συμμετοχή της στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκικαι το ρόλο της Βάνιας, αλλά έκανε και μια αποκάλυψη για το διαζύγιό της.

“Αυτός ο ρόλος είχε διαμορφωθεί για μια παράσταση του Νίκου Μουτσινά, το Κοκομπλόκο. Είχαν γίνει πολλές πρόβες για να γίνει αυτός ο ρόλος και μετά από χρόνια ήταν ιδέα του Νίκου να εντάξει τον ρόλο στην εκπομπή του. Με πολλή χαρά το δέχτηκα, με φόβο λίγο γιατί δεν είχα ιδέα από εκπομπές. Τώρα, όταν μου δίνουν κείμενο ταράζομαι, γιατί έχω συνηθίσει το άλλο. Ούτε ο Νίκος ξέρει τι θα του πω, ούτε εγώ ξέρω τι θα μου πει, οπότε είναι όλο αυτοσχεδιαστικό.”, είπε η Ματίνα Νικολάου την Βάνια

Στη συνέχεια η ηθοποιός,μάλιστα, έκανε μια σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή και πιο συγκεκριμένα για το διαζύγιο της: “Δεν είναι εύκολο καθόλου να πεις στον άλλον χωρίζουμε. Εγώ δεν το είπα, μου το είπανε, οπότε εκεί είναι ακόμα πιο δύσκολο. Υπάρχει ο τρόπος, αρκεί να ξυπνήσουμε και να το καταλάβουμε αμέσως. Εγώ άργησα λίγο στο δικό μου διαζύγιο, άργησα να καταλάβω ότι πρέπει να χωρίσω. Αν το καταλάβεις και καταλάβεις και τους λόγους, όλα είναι εύκολα.”

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο (Μετά το 10ο λεπτό) το σχετικό απόσπασμα: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR