counter

Ματθίλδη Μαγγίρα: Η αποκάλυψη για την περιπέτεια της με τον κορονοϊό

Ματθίλδη Μαγγίρα: Η αποκάλυψη για την περιπέτεια της με τον κορονοϊό
Ματθίλδη Μαγγίρα: Η αποκάλυψη για την περιπέτεια της με τον κορονοϊό

Καλεσμένη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας η Ματθίλδη Μαγγίρα και μίλησε για όλους και για όλα.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια και πώς ήταν να μεγαλώνει στην Ξάνθη μαζί με την αδελφή της Μπέτυ.

«Από πάρα πολύ μικρή ήμουν πολύ υπεύθυνη. Είχα την ευθύνη της αδελφής μου από πέντε ετών. Είναι ωραίο όμως να περνά κανείς νωρίς στο ενήλικο κομμάτι του εαυτού μας, γιατί είναι πολύ εύκολο να παλινδρομήσουμε στο παιδικό μας κομμάτι. Είναι ωραίο να μπορούμε να ισορροπούμε ανάμεσα σε αυτά τα δύο και σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζει η αυτογνωσία», δήλωσε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή η Ματθίλδη Μαγγγίρα, είπε: «Ήμουν ο άντρας της ζωής μου. Είμαι πάρα πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και κάποιος που δεν με ξέρει μπορεί να μην το πιστέψει. Όλος αυτός ο δυναμισμός μου χτίστηκε ως άμυνα κι αυτό είναι κάτι που έγινε υποσυνείδητα κι όχι συνειδητά. Όλοι θέλουμε σύντροφο στη ζωή μας. Η συντροφικότητα και η συναισθηματική στήριξη είναι πράγματα που κάθε άνθρωπος θέλει κι είναι το σημαντικότερο πράγμα σε κάθε σχέση, όχι μόνο ερωτική αλλά σε οποιαδήποτε σχέση».

Ακόμη, η ίδια μίλησε για τη σχέση που έχει με την κόρη της και την προσωπική της εμπειρία με την μητρότητα.

«Το πως είμαι σαν μητέρα πρέπει να το πει το παιδί μου, αλλά η αλήθεια είναι πως αυτά που λέω εγώ συνάδουν με αυτά που λέει η Λήδα», είπε ενώ διηθήθηκε κι ένα περιστατικό που έζησε στις ΗΠΑ, όταν μια καθηγήτρια της κόρης της την ευχαρίστησε για τον τρόπο που έχει μεγαλώσει το παιδί της.

«Όλη η ψυχή και ο χρόνος που έδωσες για να μεγαλώσεις ένα παιδί, γλυκαίνει όταν κάποιος αναγνωρίζει τι έχεις κάνει για το μεγάλωμα του παιδιού σου» είπε χαρακτηριστικά η Ματθίλδη και πρόσθεσε: «Η ψυχοθεραπεύτριά μου μου είπε πώς η διαφορά της καλής μάνας με την κακή είναι ότι η καλή μάνα θα κάνει λάθη και θα το παραδεχτεί, ενώ η κακή ποτέ. Όλοι έχουμε δικαίωμα στα λάθη, αλλά το ζήτημα είναι να μπορείς να μπορείς να τα αναγνωρίζεις και να ζητάς συγγνώμη για αυτά. Έτσι μαθαίνουν και τα παιδιά να ζητούν συγγνώμη γιατί καθρεφτίζεσαι μέσα από αυτά».

Μιλώντας τέλος για την περιπέτεια της με τον κορονοϊό, η Ματθίλδη Μαγγίρα που τη φετινή σεζόν συμμετέχει στην στην All Star εκδοχή του Your Face Sounds Familiar είπε: «Δεν έκανα πυρετό, ούτε δέκατα, απλά είχα κομμάρες και ήθελα να κοιμάμαι τις δυο τρεις πρώτες μέρες. Κοιμόμουν συνέχεια. Με χτύπησε και γαστρεντερικά με έναν τρόπο. Το πέρασα πολύ ελαφριά, ευτυχώς, είμαι τυχερή. Δεν ταλαιπωρήθηκα».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR