counter

Ματθίλδη Μαγγίρα: “Έχω χωρίσει γιατί ο σύντροφος μου έλεγε πως ο Μπετόβεν…”

Ματθίλδη Μαγγίρα: “Έχω χωρίσει γιατί ο σύντροφος μου έλεγε πως ο Μπετόβεν…”
Ματθίλδη Μαγγίρα: “Έχω χωρίσει γιατί ο σύντροφος μου έλεγε πως ο Μπετόβεν…”

Στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή μίλησε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τον απίθανο λόγο που χώρισε από σύντροφό της.

Όσα είπε η Ματθίλδη Μαγγίρα

«Είχα και πολύ ωραίους άνδρες και όχι τόσο ωραίους, ήταν να μου κλικάρει και η προσωπικότητα του άλλου. Έχω χωρίσει με σχέση γιατί ο σύντροφος μου έλεγε πως ο Μπετόβεν είναι μεγαλύτερος συνθέτης από τον Μότσαρτ γιατί ήταν κουφός και δεν το δεχόμουν αυτό. Ήταν αιτία χωρισμού», ανέφερε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Μιλώντας για την αδερφή της, Μπέττυ Μαγγίρα είπε: «Η ιστορία δείχνει ότι εγώ ήμουν πιο ερωτιάρα από την Μπέττυ, ήταν πιο επιλεκτική και προσεκτική, εμένα δεν υπήρχαν τέτοια».

Για τη Eurovision και τη μητέρα της, η Ματθίλδη Μαγγίρα δήλωσε: «Από την Eurovision έχω ζήσει ωραίες στιγμές και ωραίους εφιάλτες. Είχα δει στον ύπνο μου ότι βγήκαμε 7οι στην Eurovision και τελικά σε αυτήν τη θέση βγήκαμε. Από τότε που “έφυγε” η μητέρα μου δεν έχει έρθει στα όνειρά μου, ήρθε στην κόρη μου και είπε ότι είναι καλά και να προσέχουμε τον παππού. Δεν υπάρχει για εμένα ο χρόνος».

«Έκαναν bullying στην κόρη μου στο Δημοτικό και στο Γυμνάσιο, έφτασε να κλαίει και να μη θέλει να πάει σχολείο», αποκάλυψε ακόμα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Σχετικά με την κατάθλιψη σχολίασε: «Η κατάθλιψη έρχεται για να χάσουμε τον εαυτό μας και τον έλεγχο μας και ευτυχώς, εκ των υστέρων κατάλαβα ότι είναι ένα δώρο».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR