counter

Ματθίλδη Μαγγίρα:Θα ακολουθήσει την κόρη της στην Αμερική;

Ματθίλδη Μαγγίρα:Θα ακολουθήσει την κόρη της στην Αμερική;
Ματθίλδη Μαγγίρα:Θα ακολουθήσει την κόρη της στην Αμερική;

Συνέντευξη στο ένθετο ‘’Weekend’’ της εφημερίδας «Αγορά»  και στον δημοσιογράφο Οδυσσέα Μητσόπουλο παραχώρησε η Ματθίλδη Μαγγίρα.  Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη κόρη της Λήδα, η οποία θα πάει για σπουδές στην Αμερική.

 Το καλοκαίρι θα συνοδεύσεις τη Λήδα στην Αμερική;

Δεν ξέρω ακόμα … θα δούμε αναλόγως .. Θέλει να πάει στην Αμερική και να φοιτήσει στο Λύκειο, αλλά ακόμα είμαστε υπό σκέψην.

Εσύ πώς διαχειρίζεσαι αυτό το γεγονός;

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα πως θα το διαχειριστώ, αλλά το σίγουρο είναι πως δεν θα στεκόμουν ποτέ εμπόδιο στην ευτυχία  ενός ανθρώπου ούτε θα του έκοβα τα όνειρα του, όσο κι αν με πονούσε, πόσο μάλλον του παιδιού μου. Θεωρώ ότι το πιο σημαντικό πράγμα σε έναν άνθρωπο είναι να μπορεί να ονειρεύεται και να μπορεί να κάνει τα όνειρά του πράξη.

Τι συμβουλεύεις τη Λήδα;

Δεν έχω ποτέ συμβουλευτικό χαρακτήρα. Πιστεύω πως ως παιδί η Λήδα έχει πάρει σωστές βάσεις, έχει ηθική δομή και από εκεί και πέρα είναι θέμα εμπιστοσύνης. Δεν είχαμε ποτέ μεγάλες αντιπαραθέσεις. Είναι όμως και ο τρόπος που χειρίζεται κανείς τα πράγματα. Γιατί όλοι έχουμε περάσει από το στάδιο της εφηβείας και δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR