counter

Μαστροκώστα - Σιανίδης - Τσιρίλο - Ασημακοπούλου στο γήπεδο!

Μαστροκώστα - Σιανίδης - Τσιρίλο - Ασημακοπούλου στο γήπεδο!
Μαστροκώστα - Σιανίδης - Τσιρίλο - Ασημακοπούλου στο γήπεδο!

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκαν η Γωγώ Μαστροκώστα, Ο Χάρης Σιανίδης, ο Μπρούνο Τσιρίλο και η Έλενα Ασημακοπούλου. Ο λόγος ο αγώνας της ΑΕΚ ενάντια στη Θύελλα Ραφήνας.

Η Γωγώ Μαστροκώστα μαζί με τον κολλητό της φίλο Χάρη Σιανίδη παραβρέθηκε στον αγώνα στηρίζοντας τον σύζυγο και προπονητή της ΑΕΚ Τραϊανό Δέλλα. Ντυμένη με απλό τζιν και μαύρο πουκάμισο παρακολούθησε καθηλωμένη τον αγώνα.

Εκεί και ο Μπρούνο Τσιρίλο ο οποίος αν και αποτελεί παίκτη της ΑΕΚ δεν πήρε μέρος στον συγκεκριμένο αγώνα. Στο πλευρό του η όμορφη σύζυγος του Έλενα Ασημακοπούλου. Ντυμένη με τζιν παντελόνι και δερμάτινο jacket στεκόταν πλάι στον αγαπημένο της σύζυγο και αθλητή και με κάθε ευκαιρία εξέφραζε την αγάπη της, ξαπλώνοντας τρυφερά στον ώμο του.

Οι τέσσερεις του συνομίλησαν φυσικά για τον αγώνα και τις εξελίξεις, αλλά και για διάφορα άλλα θέματα. Κυρίως οι μανούλες, Γωγώ Ματροκώστα και Έλενα Ασημακοπούλου, πέρασαν πολύ ώρα συζητώντας για τα κοριτσάκια τους.

Στο τέλος του αγώνα αποχώρησαν χαρούμενοι μιας και το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν υπέρ της ΑΕΚ που κέρδισε  2 – 1 την αντίπαλη ομάδα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR