counter

MasterChef: Το πρώτο μήνυμα του Γρηγόρη Γιαννόπουλου μετά την αποχώρησή του

MasterChef: Το πρώτο μήνυμα του Γρηγόρη Γιαννόπουλου μετά την αποχώρησή του
MasterChef: Το πρώτο μήνυμα του Γρηγόρη Γιαννόπουλου μετά την αποχώρησή του

Ανατρεπτικό ήταν το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef, καθώς τρεις παλιοί παίκτες που επέστρεψαν έδωσαν μάχη για την παραμονή τους στον μαγειρικό διαγωνισμό. Ο λόγος για τον Γρηγόρη Γιαννόπουλο, τον Στέφανο Χίλα και τον Δημήτρη Μπέλλο.

Τελικά τη χειρότερη προσπάθεια είχε ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, που παρότι από πολλούς θεωρούταν φαβορί, αποχώρησε πρόωρα από το MasterChef.

Διαβάστε επίσης: Γρηγoρης Γιαννόπoυλος - ΜasterChef: Η ηλικία, η καταγωγή, η οικογένεια και το έμφραγμα σε ηλικία 21 ετών

O Γρηγόρης διαγωνίστηκε τραυματισμένος στον αντίχειρα και η προσπάθειά του ήταν η πιο ελλιπής, ωστόσο αποχώρησε με το κεφάλι ψηλά, όπως σημείωσαν πολλοί στο hashtag του ριάλιτι στο Twitter, που τον αποχαιρέτησε με μεγάλη λύπη από το παιχνίδι.

«Ήξερα με το ατύχημα ότι δεν μπορώ να συνεχίσω για πολύ στον διαγωνισμό. Θα πάρει καιρό να αναρρώσω. Είμαι χαρούμενος, γιατί το ξανάζησα», δήλωσε ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Ο ίδιος στο πρώτο του μήνυμα στο Instagram μετά την αποχώρησή του από το MasterChef έγραψε: «Κάντε αυτό που αγαπάτε στη ζωή σας. Peace».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR