counter

MasterChef: Πότε και πού θα γίνει ο μεγάλος τελικός;

MasterChef: Πότε και πού θα γίνει ο μεγάλος τελικός;
MasterChef: Πότε και πού θα γίνει ο μεγάλος τελικός;

Στο τέλος του πλησιάζει το MasterChef 6, το οποίο άλλωστε ξεκίνησε στις 10.1.2022. Ο τελικός, αναμένεται να γίνει σύντομα και εμείς έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το μεγάλο φινάλε.

MasterChef 2022: Πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός

Στις 15 Ιουνίου, ημέρα Τετάρτη αναμένεται να κλείσουν τα φώτα του πλατό, όπου και θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής, με την τέταρτη δοκιμασία και την ανακοίνωση του αποτελέσματος live, όπως γίνεται συνήθως. 

MasterChef 6: Που θα γίνει ο μεγάλος τελικός;

Μετά από πολύ καιρό (έως και χρόνια), ο τελικός του MasterChef θα γίνει στο εξωτερικό! Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα πέτυχε τους Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Πάνο Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά στις αναχωρήσεις του αεροδρομίου και ο προορισμός ήταν η Ιταλία, και κάπως έτσι έγινε η αποκάλυψη.

Στο παρελθόν ήταν σύνηθες το MasterChef να ταξιδεύει στο εξωτερικό, στα πλαίσια των ημιτελικών και των τελικών όμως πάντα η μετάδοση με το τελευταίο στάδιο γινόταν live, και έτσι θα γίνει και φέτος, σε απευθείας μετάδοση από το στούνιο στο οποίο γυρίζεται το Masterchef στην Αθήνα.

MasterChef τελικός: Οι φιναλιστ

Οι τέσσερις καλύτεροι του MasterChef 6, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Ελπίδα Μορφούλη, ο Νικήτας Μπατσικούρας και η Καλλιόπη Μπεζαντέ έβαλαν τα δυνατά τους να διεκδικήσουν μια θέση στον μεγάλο τελικό, καθώς φέτος οι φιναλίστ θα είναι 3 αντί για 2. Τελικά, μετά από μια αρκετά σκληρή δοκιμασία, για την οποία σας αναφέραμε τα πάντα , αποχώρησε ο Νικήτας Μπατσικούρας.

Έτσι, οι φιναλίστ του MasterChef 6 είναι ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Ελπίδα Μορφούλη και η Καλλιόπη Μπεζαντέ.

MasterChef τελικός: Το στάδιο με τους δύο καλύτερους

Τελικά, στον αποψινό 7/6 τελικό, την θέση του MasterChef για το 2022 την διεκδικούν ο Παναγιώτης και η Καλλιόπη. Εσείς, ποιος λέτε να είναι ο νικητής ή η νικήτρια;

Extra info: Το βιογραφικό της Καλλιόπης σας το έχουμε ήδη γράψει, όπως και του Πάνου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR