counter

MasterChef: Ο Γιώργος Λασκαρίδης μιλάει πρώτη φορά ανοιχτά για την κόντρα του με την Κατερίνα Λένη

MasterChef: Ο Γιώργος Λασκαρίδης μιλάει πρώτη φορά ανοιχτά για την κόντρα του με την Κατερίνα Λένη
MasterChef: Ο Γιώργος Λασκαρίδης μιλάει πρώτη φορά ανοιχτά για την κόντρα του με την Κατερίνα Λένη

Ο Γιώργος Λασκαρίδης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef.

Ο ίδιος το πρωί της Πέμπτης μίλησε στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου-Κου», μέσω Skype από την Ολλανδία.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λασκαρίδης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με την Κατερίνα Λένη, αποκαλύπτοντας τις τρεις καλές και τις τρεις κακές στιγμές τους μέσα στο reality μαγειρικής.

«Ο παππούς μου μού έλεγε πάντα “όταν ο ένας δεν θέλει, οι δύο δεν μαλώνουν” κι εγώ έτσι έχω μεγαλώσει στη ζωή μου. Το περίμενα ότι η Κατερίνα δεν με συμπαθούσε, αλλά υπήρχαν άλλα άτομα μέσα στο σπίτι που δεν συμπαθούσε πολύ παραπάνω, όπως η Ντέμη που μάλωναν σαν το σκύλο με τη γάτα πάρα πολλές φορές. Απλά επέλεξε εμένα σαν στόχο. Είχαμε τρεις στιγμές που τσακωθήκαμε, τρεις καλές στιγμές και τρεις κακές. Οι κακές ήταν οι τσακωμοί που κάναμε. Η πρώτη ήταν στην πρώτη ψηφοφορία, όταν είχε την κάρτα και μας είπε ανέντιμους και έλεγε κι άλλα που δεν θυμάμαι. Μέσα στο σπίτι είχαμε μια διαφωνία και εξοργίστηκε τότε που μου έλεγε “εγώ θα σε πετάξω έξω από το σπίτι”, τα παιδιά γνωρίζουν γιατί την άκουγαν. Και η τρίτη φορά που μαλώσαμε ήταν στο συμβούλιο, τότε που της έκανα τη χειρονομία.

Οι καλές στιγμές ήταν τότε που της έβαλα την ποδιά γιατί τότε δεν μιλούσε με τα παιδιά, ήταν απομονωμένη τελείως, ήταν στον δικό της κόσμο, ήταν στεναχωρημένη. Και πήγα και της είπα ότι όλα καλά μεταξύ μας, δεν κρατάω καμία κακία. Η άλλη ωραία στιγμή ήταν όταν με κούρεψε μέσα στο σπίτι, ήταν πολύ γλυκιά και την ευχαριστώ για το κούρεμα. Και η τρίτη φορά ήταν λίγο πριν φύγω, ήμουν πολύ χάλια ψυχολογικά και ήρθε και μου είπε “πρέπει να πάρεις λίγο τα πάνω σου, έχεις πέσει, δεν φαίνεσαι καλά ψυχολογικά, μην τα παρατάς”. Όταν ζυγίζω αυτά τα λόγια με τον χαρακτήρα της Κατερίνας που δεν γνωρίζω, και πίστευα ότι δεν με συμπαθεί, όχι ότι δεν με συμπαθεί τόσο πολύ. Στο σπίτι μέσα δεν υπήρχαν συγκρούσεις με την Κατερίνα, δεν υπήρχε πρόβλημα στη συμβίωση. Δεν περίμενα να ακούσω τέτοια πράγματα από την Κατερίνα για τον χαρακτήρα μου, ότι είμαι διπρόσωπος, χειριστικός. Αν τα ήξερα αυτά μπορεί να έλεγα κάποια πράγματα ή να αιτιολογούσα τον εαυτό μου, αλλά δεν γνώριζα ότι συμβαίνουν αυτά πίσω από τις κάμερες», είπε ο Γιώργος Λασκαρίδης.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα δήλωσε η ο Γιώργος Λασκαρίδης.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR