counter

MasterChef: Ξέσπασε σε κλάματα ο Δημήτρης – “Κοψ’ το λίγο, σε παρακαλώ”

O Δημήτρης Ταϊρίδης αν και αρχηγός της μπλε ομάδας αυτή την εβδομάδα έπειτα από την ψηφοφορία ήταν ένας από τους πέντε παίκτες που βγήκαν στον τάκο και έπρεπε να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους με τις μαγειρικές τους για να παραμείνουν στο σπίτι του MasterChef.

Έτσι, κατά την διάρκεια της δοκιμασίας κανένας παίκτης δεν του έδωσε την εμψύχωση και την βοήθεια του και σε συνδυασμό με το άγχος ο Δημήτρης Ταϊρίδης ξέσπασε σε δάκρυα λέγοντας:

 «Τυράκι, φάκα, κανένας δεν το αντιλαμβάνεται. Ρε σεις ακούτε έναν μάγειρα να λέει στον εξώστη, “Γρηγόρη σε παρακαλώ μίλα μου”. Δεν πετάγεται κανένας να πει, “ρε είμαι και γω εδώ”! Είμαστε στο ίδιο σπίτι, πίνουμε έναν καφέ. Καλά, που δεν πίνουμε και καφέ με κανέναν… Κάθομαι μόνος μου».

 «Είχα την εμπειρία σαν μάγειρας για να μπορέσω να βγάλω το πιάτο. Ήθελα να δω αν θα φιλοτιμηθεί κανείς να πει «ρε μ@λ@κ@ είμαι και γω εδώ». Τίποτα. Ζήτησα την βοήθεια του αρχηγού της αντίπαλης ομάδας. Τι ειρωνεία! Δεν πειράζει, μην το κάνουμε δράμα ούτε μελό. Απλώς είναι κάτι που με έχει ενοχλήσει στο μαγειρικό κομμάτι και θα το ξεπεράσω. Έχω περάσει δυνατά πράγματα» συμπλήρωσε ο παίκτης του MasterChef ζητώντας από τον κάμεραμαν να διακόψει το πλάνο.

Δείτε παραπάνω το σχετικό απόσπασμα:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR