counter

MasterChef: Ξέσπασε σε κλάματα ο Δημήτρης έπειτα από την αφήγηση της προσωπικής του ιστορίας – “Ελάτε, μάθετε από τα λάθη μου…”

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef οι τηλεθεατές παρακολουθήσουν την τελική φάση του “Βootcamp”.

Ο Δημήτρης, που είχε συγκινήσει με την ιστορία του αυτή τη φορά ήρθε αποφασισμένος, ανταγωνιστικός έτσι ώστε να καταφέρει να μπει στο σπίτι του MasterChef.

Πιο συγκεκριμένα, ο διαγωνιζόμενος είχε ανοίξει μαζί με τη μητέρα του ένα πολύ γνωστό εστιατόριο στην Καισαριανή αλλά το έκλεισε λόγω της οικονομικής κρίσης και όπως είπε θέλει να νικήσει το MasterChef για να ανοίξει και πάλι το μαγαζί του του.

Την ανταγωνιστικότητα του Δημήτρη δεν σχολίασαν θετικά οι συμπαίκτες του ενώ ο ίδιος λόγω πίεσης ξέσπασε σε κλάματα την ώρα που αφηγούνταν στην κάμερα την ιστορία του με την μαγειρική.

«Ο Δημήτρης μαγειρικά πρέπει να ξανασυστηθεί, και πρέπει να ξανασυστηθεί γιατί το θέλει. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν θέλω τα λεφτά, να ξανασυστηθούμε μαγειρικά θέλω, ποιος νοιάζεται για τα λεφτά… χαρτονομίσματα είναι! Πάνε κι έρχονται. Είναι η επιστροφή η μαγειρική κι όχι για να αναδειχθώ. Δεν έχω ανάγκη να αναδειχθώ, τι να πιστοποιήσω στον εαυτό μου ποιος είμαι; Ελάτε εδώ, μάθετε από τα λάθη μου, μην το κάνετε όπως το ‘κανα εγώ…» είπε ο Δημήτρης συγκινημένος.

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR