counter

MasterChef: Η συγκινητική ανάρτηση της Μάγκυ για τον Ζαχίρ

MasterChef: Η συγκινητική ανάρτηση της Μάγκυ για τον Ζαχίρ
MasterChef: Η συγκινητική ανάρτηση της Μάγκυ για τον Ζαχίρ

Εβδομάδα Silver Award είναι αυτή που διανύουμε στο MasterChef, με την παραγωγή να εκπλήσσει τους διαγωνιζόμενους και να φέρνει ξανά στον διαγωνισμό μαγειρικής εννέα παίκτες του περσινού κύκλου. Ο κάθε νέος παίκτης είναι ζευγάρι με έναν παλιό, ενώ το έπαθλο για τον νικητή είναι 10.000 ευρώ.

Ένα από τα ζευγάρια είναι και η Μάγκυ Ταμπακάκη με τον Ζαχίρ. Με αφορμή τη συνεργασία της με τον 29χρονο διαγωνιζόμενο, η Μάγκυ έκανε μια συγκινητική ανάρτηση αποκαλύπτοντας πως ο Ζαχίρ έχει μόνο ένα όνειρο. Να ξαναδεί τη μητέρα του.

«Αν κάτι θα μείνει ανεξίτηλο από αυτήν τη silver εβδομάδα, θα είναι το γέλιο, αυτό το γέλιο το αυθόρμητο, το παρορμητικό, το απρόσμενο, που σου φτιάχνει τη διάθεση και τη μέρα. Η γνωριμία με αυτά τα παιδιά, που όπως κ εμείς πέρσι, κάνουν όνειρα, ελπίζουν και σχεδιάζουν το μέλλον τους. Ο Ζαχίρ, προς το παρόν, έχει ένα όνειρο, να καταφέρει να ξαναδεί τη μητέρα του μετά από χρόνια και πιο ιερό όνειρο από αυτό δεν υπάρχει. Εύχομαι αυτή η εμπειρία που λέγεται masterchef να του δώσει όσα έχει ονειρευτεί και να μην τον αλλάξει ποτέ, να παραμείνει ο γλυκός, αφοπλιστικά ειλικρινής και με αυξημένο το αίσθημα της δικαιοσύνης Ζαχίρ», έγραψε χαρακτηριστικά η Μάγκυ Ταμπακάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR