counter

MasterChef: H πρώτη ανάρτηση του Γιώργου μετά την αποχώρησή του

MasterChef: H πρώτη ανάρτηση του Γιώργου μετά την αποχώρησή του
MasterChef: H πρώτη ανάρτηση του Γιώργου μετά την αποχώρησή του

O Γιώργος Λασκαρίδης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, καθώς συγκέντρωσε δυο βαθμούς λιγότερους από τον συμπαίκτη και κολλητό του Κώστα Νταλιάνη. Ο ίδιος, λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram και μέσω ενός βίντεο ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν.

«Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για την υποστήριξη και τα όμορφα μηνύματα σας. Η αγάπη που εισέπραξα από εσάς είναι τόσο πολύ που πραγματικά με συγκινεί. Σας εύχομαι να είστε καλά με τις οικογένειες σας αγαπημένοι και πάνω από όλα υγιείς» έγραψε ο Γιώργος.

Ο ίδιος στο βίντεο που δημοσίευσε ακούγεται να λέει: «Γεια σας παιδιά, ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποστήριξη. Και πραγματικά μου δείχνετε αγάπη και συμπόνοια και αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλους. Υπήρχαν αρκετά μηνύματα που πραγματικά με συγκίνησαν. Αυτό είναι ό,τι καλύτερο για μένα, που φαίνομαι αληθινός, που φαίνομαι ο Γιώργος. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που είστε εκεί και με υποστηρίζετε».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR