counter

MasterChef: Η πρώτη ανάρτηση της Καλλιόπης Μπεζαντέ μετά τον τελικό

MasterChef: Η πρώτη ανάρτηση της Καλλιόπης Μπεζαντέ μετά τον τελικό
MasterChef: Η πρώτη ανάρτηση της Καλλιόπης Μπεζαντέ μετά τον τελικό

Έπειτα από έναν μαραθώνιο μαγειρικών δοκιμασιών και 5,5 μήνες στις κουζίνες του MasterChef ο μεγάλος νικητής του έκτου κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής αναδείχτηκε ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος που κέρδισε τον πολυπόθητο τίτλο, το τρόπαιο και το "χρυσό" χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος κατάφερε να συγκεντρώσει συνολικά 58 βαθμούς αφήνοντας πίσω τη συμπαίκτριά του, Καλλιόπη Μπεζαντέ με 53 βαθμούς και έγινε έτσι ο επόμενος Έλληνας MasterChef.

Διαβάστε επίσης: Παναγιώτης Kουμουνδούρος: Η ηλικία, η καταγωγή και όσα θέλετε να γνωρίζετε για τον μεγάλο νικητή του ΜasterChef 6

Η πρώτη ανάρτηση της Καλλιόπης

Λίγες ώρες μετά το φινάλε του τελικού, η Καλλιόπη, που έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό, έστειλε το πρώτο της μήνυμα στο Instagram.

«Η ζωή είναι ένα παιχνίδι! Πρέπει να κάνουμε αυτά που αγαπάμε πάντα με χαμόγελο και θα είμαστε νικητές, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα! Ευχαριστώ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ που με στήριξε σε αυτό το υπέροχο ταξίδι των 5 μηνών. Ετοιμαστείτε για δυνατές γεύσεις και συγκινήσεις» έγραψε η Καλλιόπη, που ανέβασε παράλληλα και ένα κολάζ με μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία και μία από το MasterChef.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR