counter

MasterChef: H μακροσκελής πρώτη ανάρτηση της Μαρίας μετά την αποχώρησή της

MasterChef: H μακροσκελής πρώτη ανάρτηση της Μαρίας μετά την αποχώρησή της
MasterChef: H μακροσκελής πρώτη ανάρτηση της Μαρίας μετά την αποχώρησή της

Η Μαρία Μπέη και ο Σταύρος Βαρθαλίτης αναμετρήθηκαν σε ένα πιάτο αντιγραφής, με μοναδικό στόχο τον μεγάλο τελικό του MasterChef.

Το πιάτο του Σταύρου απέσπασε τελικά τη μεγαλύτερη βαθμολογία και έτσι η Μαρία αποχώρησε από το MasterChef.

Λίγη ώρα μετά την προβολή του επεισοδίου, η 21χρονη έκανε και την πρώτη της ανάρτηση.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μαρίας Μπέη

Αγάπη, πάθος, επιτυχίες, αποτυχίες, νεύρα, κούραση, επιμονή, υπομονή, συναγωνισμός , γεύσεις, αγωνία, χαρά, γέλιο, κλάματα, ικανοποίηση, αφοσίωση, δημιουργικότητα, πρόοδος, άγχος μα πάνω από όλα ευγνωμοσύνη. Ευγνωμοσύνη που έζησα αυτό το υπέροχο ενώ ταυτόχρονα και δύσκολο ταξίδι στο σπίτι του Masterchef. Μια εμπειρία ανεπανάληπτη, μια εμπειρία που δεν θα μετανιώσω στιγμή. Πλέον μόνο περήφανη μπορώ να αισθάνομαι για όσα κατάφερα φτάνοντας στην 3η θέση. Μια θέση που κατακτήθηκε πολύ δύσκολα και με πολύ κόπο! Με τη σειρά μου λοιπόν θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλα όλους εσάς που με στηρίζατε καθημερινά, όλες τις υπέροχες και τους υπέροχους μικρούς και μεγάλους μου θαυμαστές που μου στέλνατε πάντα την θετική σας ενέργεια και την αγάπη σας ...καθώς και όλο το επιτελείο και την παραγωγή του παιχνιδιού που στάθηκαν δίπλα μου σε όλα @masterchefgr & @starchanneltv. Δυσκολίες που αντιμετώπισα και τίποτα δεν βγήκε προς τα έξω από προβλήματα υγείας μέχρι και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Οι υπέροχοι σεφ μου που στιγμή δεν με άφησαν και πίστεψαν σε εμένα με τον καιρό μου έμαθαν πολλά και το ευχαριστώ είναι λίγο @ioannidispanos @chef_koutsopoulosleonidas @scontizas @nick.d.thomas. Συνεχίζουμε λοιπόν εδώ στην επόμενη ημέρα με νέα πλάνα τα οποία θα σας αποκαλύψω σε λίγο καιρό μέχρι τότε ας πάρουν μπρος οι κουζίνες για δοκιμές και πολλές ακόμη γεύσεις! Μαρία Μπέη.

MasterChef - Τελικός 2020: Πότε είναι και πως θα βγει ο νικητής;

Ο τελικός του MasterChef 2020 θα προβληθεί την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020 στις 21:00 και τη φετινή χρονιά θα είναι διαφορετικός λόγω του κορονοϊού. Δεν θα υπάρξουν θεατές ούτε και ψηφοφορία για την ανάδειξη του επόμενου MasterChef και ο νικητής θα ανακοινωθεί σε ζωντανή μετάδοση από την ομάδα των κριτών! Το έπαθλο του MasterChef που περιμένει το νικητή είναι 50.000€! Οι διεκδικητές του τίτλου είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη και ο Σταύρος Γεωργίου από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR