counter

MasterChef: Η απάντηση του Ηλία Κιαζόλι στα σκληρά λόγια που είπε για εκείνον ο Σταυρής Γεωργίου

MasterChef: Η απάντηση του Ηλία Κιαζόλι στα σκληρά λόγια που είπε για εκείνον ο Σταυρής Γεωργίου
MasterChef: Η απάντηση του Ηλία Κιαζόλι στα σκληρά λόγια που είπε για εκείνον ο Σταυρής Γεωργίου

Τη δική του απάντηση αναφορικά στα σχόλια που έκαναν για εκείνον ο Σταυρής Γεωργίου και ο Σταύρος Βαρθαλίτης, έδωσε μιλώντας στη Φωλιά των Κου Κου ο Ηλίας Κιαζόλι.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα ο Σταυρής Γεωργίου είχε πει έντονα εκνευρισμένος για τον Ηλία και την κόντρα τους στο MasterChef: «Για να μην αναφέρω το όνομά του. Εγώ τον είχα διαγράψει πριν καν μπούμε στο παιχνίδι, χωρίς να τον ξέρω. Μπαίνοντας στο λεωφορείο στα bootcamp, την πρώτη κιόλας μέρα, καθόμουν με τον Αντώνη.

Ένα παιδί που δεν είχε περάσει στο σπίτι. Εγώ έχω τατουάζ ένα αστέρι Michelin, γιατί είναι το μεγάλο μου όνειρο. Καθόταν δίπλα ο Ηλίας και όταν το είδε, ξαφνικά μου είπε ειρωνικά χωρίς να του έχω μιλήσει και να τον ξέρω, ότι θα πάρω το MasterChef και αστέρι Michelin.

Και ξεκίνησε όλη αυτή η αντιπαράθεση με τον συγκεκριμένο μέσα στο παιχνίδι. Και η διαφορά με τον Ηλία, άντε να πω και το όνομά του να του δώσω αξία, είναι ότι ποτέ δεν θα μπορούσε να φτάσει στον τελικό. Γιατί για να φτάσεις στον τελικό πρέπει πάνω από όλα να είσαι άνθρωπος. Έχει πει πολλά και εγώ δεν έχω πει τίποτα. Να τα πω τώρα, δεν έχω θέμα».

Ο Ηλίας Κιαζόλι με τη σειρά του τόνισε: «Να τους πω συγχαρητήρια που έφτασαν μέχρι εκεί. Αλλά από την άλλη πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω γιατί κάθονται και ασχολούνται μετά από τέσσερις μήνες ακόμη με αυτό το θέμα και δεν το αφήνουν να περάσει. Γενικά στη ζωή μου τα άτομα που δεν τα θέλω δίπλα μου, δεν τους δίνω σημασία. Έτσι έκανα και με τους δύο και καλή καρδιά».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR