counter

MasterChef: Εκτός γυρισμάτων ο Σωτήρης Κοντιζάς- Η ανακοίνωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

MasterChef: Εκτός γυρισμάτων ο Σωτήρης Κοντιζάς- Η ανακοίνωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
MasterChef: Εκτός γυρισμάτων ο Σωτήρης Κοντιζάς- Η ανακοίνωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Στο νέο επεισόδιο του MasterChef το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε μια ομαδική δοκιμασία.

Οι δυο ομάδες στην έναρξη έφτασαν στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για μια ξεχωριστή Ομαδική Δοκιμασία. Στα πλαίσια της θεματικής εβδομάδας «επιρροές που δέχτηκε η Ελληνική κουζίνα από την Ανατολή», κλήθηκαν να μαγειρέψουν ένα πλήρες γεύμα που θα περιλαμβάνει σούπα, σαλάτα, κυρίως πιάτο και γλυκό, με διαφορετικά υλικά η κάθε ομάδα, για να το προσφέρουν σε 100 άτομα, που έχουν ανάγκη, μέσω του δικτύου του Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες.

Καλεσμένος των τριών chef κριτών, Πάνου Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο Food and Beverage Manager του MasterChef 2022 και chef-patron του εστιατορίου “Simul”, Νίκος Θωμάς.

Λίγο πριν ξεκινήσει η δικασικασία, οι “Μπλε” και οι “Κόκκινοι” έπρεπε να βγάλουν έναν νέο αρχηγό, καθώς ο Γρηγόρης και ο Δημήτρης που είχαν αυτόν τον ρόλο αποχώρησαν. Δείτε ΕΔΩ! 

Ωστόσο, στην έναρξη του επεισοδίου είχαμε και μια απουσία.

Συγκεκριμένα, όπως είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς χρειάστηκε να απουσιάσει για κάποια ώρα στην αρχή. Μετέπειτα, ο Σωτήρης Κοντιζάς έφτασε κανονικά για να δοκιμάσει τα πιάτα.

«Καλώς ήρθατε στην έκτη ομαδική δοκιμασία του MasterChef για φέτος  η οποία θα διεξαχθεί στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Είμαστε δύο, εγώ και ο Πάνος, ο Σωτήρης ζητά συγγνώμη. Στη δεύτερη φάση της δοκιμασίας θα είναι μαζί μας, είχε κάτι έκτακτο και τον περιμένουμε. Όχι κάτι ανησυχητικό», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR