counter

MasterChef! Διονύσης Πρώιος: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή - “Πριν μπω στο παιχνίδι είχα σχέση”

MasterChef! Διονύσης Πρώιος: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή - “Πριν μπω στο παιχνίδι είχα σχέση”
MasterChef! Διονύσης Πρώιος: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή - “Πριν μπω στο παιχνίδι είχα σχέση”

Τον Διονύση Πρώιο τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στον τέταρτο κύκλο του MasterChef.

Ο Διονύσης Πρώιος είναι ο γερόλυκος του διαγωνισμού με το πείσμα και τη δυναμικότητα μικρού παιδιού και δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef για να τιμήσει τον γιο του, που ήταν μάγειρας και τον έχασε σε νεαρή ηλικία.

Πιστεύει πως θα είναι ο φύλακας-άγγελός του σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των Κου-Κου» συνάντησε τον Διονύση μετά την ομαδική δοκιμασία και ο ίδιος αποκάλυψε τι θα κάνει τα χρήματα αν κερδίσει το MasterChef, αλλά δεν δίστασε να μιλήσει και για την προσωπική του ζωή.

«Έχουμε καλό αρχηγό, έχει ξαναγίνει αρχηγός και ήθελα να δουλέψω μαζί του γιατί είναι πολύ ωραίο παιδί, καθαρός και κάνει ωραίες δουλειές. Είχαμε και τη Μαρία που κάνει “πιρι πιπι” οπότε νομίζω όλα θα πάνε πολύ ωραία. Έχω πει πως αν κερδίσω θα φτιάξω τις κουζίνες ορφανοτροφείων που το χρειάζονται. Μερικές φορές κάνω πράγματα που αναρωτιέμαι από που βγήκαν και τότε γυρνάω σπίτι, βλέπω τη φωτογραφία του γιου μου και λέω: “Μπράβο ρε μικρέ, άλλη μια φορά που μου έδωσες δύναμη”. Δεν είναι εύκολο για έναν άνθρωπο μεγάλο. Είμαι 54 χρονών και είναι δύσκολο να είσαι στον ρυθμό των παιδιών, αλλά δεν έχω πρόβλημα. Είμαι ο μπαμπάς στο σπίτι και μου αρέσει πάρα πολύ. Στην αρχή νόμιζα ότι θα με τσαντίζει, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος άνθρωπος. Είμαι πάντα στην “πένα”. Στο σπίτι αλλάζω 2-3 φορές τη μέρα. Εμένα μου αρέσουν πολύ οι νέες γυναίκες, αλλά όλες στο σπίτι έχουν σχέση. Είμαι φίδι στο κινέζικο και ξέρω να περιμένω. Πριν μπω στο παιχνίδι είχα σχέση 3 χρόνια. Νομίζω ψιλοχωρίσαμε, δεν ξέρω. Έχω πολύ άγχος που τα παιδιά είναι πιο έμπειρα στη μαγειρική και αυτό με μεγαλώνει. Με βοηθάνε τα παιδιά και τους λέω: “Προσέξτε, δημιουργείτε έναν Φρανκενστάιν”. Βλέπω και τα πιάτα μου που ήταν πολύ brutal στην αρχή και αρχίζουν και γίνονται chic και λέω: “προσέξτε, ο γέρος έρχεται”», είπε μεταξύ άλλων ο Διονύσης Πρώιος.

Δείτε το παρακάτω βίντεο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR