counter

MasterChef: Δεύτερη μέρα του Silver Award και η τυφλή δοκιμασία

MasterChef: Δεύτερη μέρα του Silver Award και η τυφλή δοκιμασία
MasterChef: Δεύτερη μέρα του Silver Award και η τυφλή δοκιμασία

Μια εβδομάδα με αυξημένη δυσκολία, όπου οι παίκτες θα κριθούν για την τεχνική, την ευελιξία και τη δυνατότητα συνεργασίας με κάποιους, που δεν γνωρίζουν  από κοντά.

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 29 Μαρτίου και  ο νικητής της MasterChef Silver Award Week, εκτός από την προσωπική ικανοποίηση και τα συγχαρητήρια των τριών κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλου και των συμπαικτών του, θα κερδίσει 10.000 ευρώ μετρητά, για να τα αξιοποιήσει για τη μαγειρική του εξέλιξη.

Η χημεία κάποιων ζευγαριών είναι ξεκάθαρη. Κάποιοι πιστεύουν πολύ στους εαυτούς τους, κάποιοι δέχονται τις γνώσεις των «παλιών», άλλοι ανταλλάσσουν εμπειρία με φρέσκες ιδέες.

Στη 2η μέρα του Silver Award Week με μάτια κλειστά, τα «ζευγάρια» καλούνται να κάνουν μια τυφλή γευσιγνωσία ποτών, που θα προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Όσοι έχουν καλή όσφρηση, δυνατή γεύση και καλή μνήμη θα κερδίσουν ένα χρονικό πλεονέκτημα για το δεύτερο μέρος της σημερινής δοκιμασίας.

Η συνέχεια θα ευνοήσει όχι μόνο τους μερακλήδες αλλά και εκείνους, που θα σκεφτούν έξω από το κουτί. Όσοι καταφέρουν να συνδυάσουν πείρα, φαντασία, ταχύτητα και δεν παρασυρθούν από σιγουριά, θα καταφέρουν να κάνουν ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην νίκη για το έπαθλο των 10.000 ευρώ μετρητά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR