counter

MasterChef: Ανατροπή πριν την έναρξη της ομαδικής δοκιμασίας- Η ανταλλαγή παικτών και η απομάκρυνση του “Μπόμπαινα” από την αρχηγία

Ακόμη ένα επεισόδιο του MasterChef προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης μέσα από τη συχνότητα του Star.

Σε αυτό, οι παίκτες θα έβαζαν τα δυνατά τους σε μια νέα ομαδική δοκιμασία.

Πριν ξεκινήσει η δοκιμασία, ο Μάριος Λιόλιος, ως νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας έπρεπε να μάθει τα πλεονεκτήματα που είχε στην κατοχή του.

Όπως είπε ο Πάνος Ιωάννιδης, η ομάδα του Μάριου – η κόκκινη- θα είχε στη διάθεσή της 15 επιπλέον λεπτά στη δοκιμασία από την αντίπαλη ομάδα – την μπλε.

Ακόμη, ο παίκτης μπορούσε να κάνει δύο αλλαγές ή ανταλλαγές παικτών.

Τελικά, ο Μάριος αποφάσισε πως θέλει να πάρει πίσω στην κόκκινη ομάδα τον Γιάννο και να δώσει στην μπλε ομάδα τον Τζόναθαν.

«Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα με τον Τζόναθαν αλλά δε μου αρέσει αυτό το ‘’τα έχω καλά με όλους’’» είπε στην κάμερα του MasterChef ο Μάριος.

Ο Μάριος έβγαλε από αρχηγό τον “Μπόμπαινα”

Ακόμη, ο Μάριος Λιόλιος με τα πλεονεκτήματα που είχε μπορούσε να αλλάξει τον αρχηγό των “Μπλε”, κάτι που έκανε.

Πιο αναλυτικά, έβγαλε τον “Μπόμπαινα” από αρχηγό κι έβαλε στη θέση του τη Βασιλική.

«Ήθελα να σπάσει κι αυτή ένταση στους μπλε, ωστόσο δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει μαγειρικά…», σχολίασε ο Μάριος γι αυτή του την απόφαση.

«Λογικά τον Δημήτρη αυτό θα τον πέθανε. Ένιωθε ότι του έδινε τρομερό κύρος, δεν ξέρω είχε ένα περίεργο στιλ», ήταν το σχόλιο της Βασιλικής.

«Νομίζουν ότι εγώ θα χάσω το ηθικό μου, ή ότι έχω τάσεις αρχηγού. Αν θα έλεγε "κι ο Ταϊριδής να έρθει να φορέσει την κόκκινη ποδιά", πολύ απλά θα άφηνα την ποδίτσα την μπλε πάνω στο πάσο, θα έλεγα "ευχαριστώ πολύ σε όλους, χάρηκα για τη γνωριμία και για το MasterChef, αλλά εγώ κόκκινος δε γίνομαι"», είπε ο Δημήτρης όταν του αφαιρέθηκε ο τίτλος του αρχηγού.

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR