counter

Μάρω Λύτρα: Από τραγουδίστρια... νοσοκόμα!

Μάρω Λύτρα: Από τραγουδίστρια... νοσοκόμα!
Μάρω Λύτρα: Από τραγουδίστρια... νοσοκόμα!

Μάρω Λύτρα

Καιρό είχαμε να ακούσουμε νέα για τη Μάρω Λύτρα που απέχει εδώ και καιρό από τα μουσικά δρώμενα και τις νυχτερινές πίστες. Η τραγουδίστρια σύμφωνα με ρεπορτάζ του portal flogit, έχει κάνει νέα αρχή στη ζωή της και αισθάνεται πολύ ευτυχισμένη.

Η ίδια μίλησε γι’ αυτό και παραδέχτηκε πως ο κύκλος του τραγουδιού δεν έκλεισε για εκείνη. Απλά επέλεξε για λίγο καιρό να ανοίξει έναν καινούριο και να το τολμήσει. Παρατηρώντας την δυσμενή οικονομική κατάσταση της χώρας, η Μάρω Λύτρα αποφάσισε να γυρίσει πίσω στην Αμερική, έκανε σπουδές και τώρα εργάζεται ως νοσοκόμα με part time ωράριο σε νοσοκομείο ενώ παράλληλα εμφανίζεται σε νυχτερινό μαγαζί τα Σαββατοκύριακα.

Η Μάρω Λύτρα πήρε την απόφαση όταν ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στο πλευρό του Νότη Σφακιανάκη στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα το μεγάλο “μπαμ” στο μυαλό της έγινε το βράδυ της πρεμιέρας τους. Αισθάνθηκε ότι ίσως πρέπει να αποχωρήσει και να κάνει κάτι άλλο που να τη γεμίζει περισσότερο και να προσφέρει.

Στις φήμες που την θέλουν να έχει παντρευτεί και να έχει ήδη κάνει το πρώτο της παιδί απάντησε: “Δυστυχώς που οι φήμες είναι απλά φήμες. Ωραίο θα ήτανε να ήμουν μανούλα. Δεν παρακάλεσα το θεό για τίποτα άλλο εκτός από αυτό. Να γίνω μάνα. Να μου χαρίσει ένα παιδί. Η μεγαλύτερη πληγή μου που με πονάει και δεν κλείνει. Δεν ξέρεις όμως ποτέ τι θα ξημερώσει. Θα δείξει όμως. Έχει ο θεός.”

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR