counter

Μάρω Λεονάρδου: Ο λόγος που αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση και η ζωή της σήμερα

Μάρω Λεονάρδου: Ο λόγος που αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση και η ζωή της σήμερα
Μάρω Λεονάρδου: Ο λόγος που αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση και η ζωή της σήμερα

Η πρώην παρουσιάστρια, Μάρω Λεονάρδου, μίλησε στην κάμερα του "Mega Καλημέρα" και αναφέρθηκε στα δέκα χρόνια αποχής της από την τηλεόραση.

Η ίδια, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι πλέον δεν έχει τηλεόραση σπίτι της καθώς την ενοχλεί ακόμα και ο ήχος της.

«Έχουν περάσει δέκα χρόνια από τότε που σταμάτησα την τηλεόραση και τη δημοσιογραφία. Έκανα λίγο ραδιόφωνο μετά. Το 17 σταμάτησα και το ραδιόφωνο. Πλέον δεν έχω καν τηλεόραση στο σπίτι μου. Με ενοχλεί πλέον ο ήχος της τηλεόρασης. Δυσφορώ όταν πηγαίνω σε σπίτια και ανοίγουν να δουν ειδήσεις. Οι ειδήσεις όπως είναι σήμερα με ενοχλούν γιατί είναι πολύ τρομακτικές, αυτό το πράγμα με τη μουσική... Εμένα μου αρέσουν τα λιτά πράγματα, χωρίς μουσικές, χωρίς τίτλους, να μιλάει η εικόνα από μόνη της όταν υπάρχει», δήλωσε αρχικά η Μάρω Λεονάρδου.

«Το κοινό είναι όπως το μάθεις, τον σπόρο τον βάλαμε εμείς. Είναι ότι πουλάει αλλά η είδηση δεν είναι πατάτες για να την πουλήσουμε. Είναι αν υπάρχει η είδηση, υπάρχει, 21 χρόνια ιδιωτικής τηλεόρασης – δεν ήμουν ποτέ στην ΕΡΤ – η μόνιμη αγωνία ήταν τι θέλει το κοινό. Το κοινό όμως που είναι μπροστά στην οθόνη εγκλωβισμένο και έχει τρεις συγκεκριμένες επιλογές, τι μπορεί να κάνει; Ή να την πετάξει όπως εγώ ή μένει εκεί. Παλιά θυμάμαι όταν γινόντουσαν τα πρώτα ριάλιτι και ήμουν στον ANT1 και δούλευα εκεί, ερχόντουσαν απ’ έξω και καίγανε σκουπίδια για να καταγγείλουν τα σκουπίδια της τηλεόρασης. Εν μέρει είχαν δίκιο αλλά από την άλλη εσύ τα βλέπεις πως το ξέρεις αλλιώς;», συμπλήρωσε η Μάρω Λεονάρδου.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αποκάλυψε πως θα ήθελε πολύ μία εκπομπή μαγειρικής ή μια που να ασχολείται με τα ζώδια.

«Δεν είχα τόσο τη δημοσιογραφική τρεμούρα, δε με ενδιέφερε, αυτό που με ενδιέφερε ήταν το κομμάτι φώτα. Για πολλά χρόνια δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι η τηλεόραση και τα φώτα φέρνουν αυτή την αναγνωρισημότητα. Έχουν περάσει 10χρόνια από τότε που είπα το τελευταίο ειδήσεων στο Mega… Ακόμα με βλέπουν ως τη Μάρω Λεονάρδου της τηλεόρασης, δε μπορούν να δουν τη Μάρω σκέτο. Ή θα είμαι η Μάρω Λεονάρδου στον βάθρο που τα κάνω όλα τέλεια ή θα είμαι η Μάρω το απόβρασμα που θα πρέπει να βρίσουν για όλα τα στραβά που έχουν τύχει στην ελληνική τηλεόραση», πρόσθεσε η Μάρω Λεονάρδου.

Τέλος, μίλησε και για τον ανταγωνισμό που επικρατεί στο χώρο των παρουσιαστών λέγοντας: «Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πήρα την άδειά μου τεσσάρων μηνών για να θηλάσω το παιδί μου και κάποια άλλη πήρε τη θέση μου. Στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου λοιπόν πήγα κατευθείαν από το μαιευτήριο».

Δείτε παρακάτω τη συνέντευξη της Μάρως Λεονάρδου:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR