counter

Μάρω Κοντού: Πλησιάζει τα 80 και αποκαλύπτει τις πλαστικές της

Μάρω Κοντού: Πλησιάζει τα 80 και αποκαλύπτει τις πλαστικές της
Μάρω Κοντού: Πλησιάζει τα 80 και αποκαλύπτει τις πλαστικές της

ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ                                   ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ                                          ΣΗΜΕΡΑ

Μάρω Κοντού

Συνέντευξη στην Εspresso της Κυριακής παραχώρησε η μεγάλη ηθοποιός του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου, Μάρω Κοντού. Η Μάρω Κοντού στην εκ βαθέων εξομολόγησή της στην εφημερίδα αποκάλυψε μεταξύ άλλων πτυχές της προσωπικής της ζωής που μέχρι πρότινος δεν ήταν γνωστές στο ευρύ κοινό.

Η Μάρω Κοντού λίγο πριν συμπληρώσει 80 χρόνια ζωής εξομολογείται ότι έχει υποβληθεί σε συνολικά τρεις πλαστικές επεμβάσεις. Χωρίς κόμπλεξ και με αφοπλιστική ειλικρίνεια παραδέχτηκε ότι στην ακαταμάχητη εικόνα της συνετέλεσαν και άλλοι παράγοντες εκτός από την φυσική της ομορφιά, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: "Η τελευταία ταινία που γύρισα πριν από την πλαστική, ήταν τα "Κίτρινα γάντια". Με είχε παροτρύνει τότε ο Δημήτρης Χορν με τον Φίνο, που μου είχαν πει πως έβγαινα στο φακό λίγο σκληρή. Την επέμβαση την είχα κάνει στην Ελλάδα. Τον γιατρό αν θυμάμαι καλά, τον έλεγαν Μωραΐτη. Έπειτα από χρόνια διόρθωσα τα βλέφαρά μου και το πιγούνι μου. Είμαι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων, αρκεί να μη σε παραμορφώνουν".

Η Μάρω Κοντού την φετινή θεατρική σεζόν ανεβαίνει στην σκηνή του Θεάτρου Ζίνα ως Δεσποινίς Μαργαρίτα, πρωταγωνιστώντας στο έργο του Βραζιλιάνου συγγραφέα Ρομπέρτο Ατάιντε. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR