counter

Marseaux: "Έχω δεχθεί αρνητικά σχόλια. Μου ‘χε γράψει ένας: Πού πας να γίνεις τραγουδίστρια με τόσα κιλά;"

Marseaux: "Έχω δεχθεί αρνητικά σχόλια. Μου ‘χε γράψει ένας: Πού πας να γίνεις τραγουδίστρια με τόσα κιλά;"
Marseaux: "Έχω δεχθεί αρνητικά σχόλια. Μου ‘χε γράψει ένας: Πού πας να γίνεις τραγουδίστρια με τόσα κιλά;"

Καλεσμένη στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν», βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Marseaux.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για την επαγγελματική της πορεία, για την εμφάνισή της στην Time Square αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί.

Ρίξτε μια ματιά! Φώτης Σεργουλόπουλος: Η φάρσα στη μητέρα του και η αντίδραση της! "Της είπα ότι κέρδισα 10 χιλιάδες και μου είπε…"

Marseaux – Τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί για τα κιλά της

Η Marseaux μιλώντας στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά, αναφέρθηκε στην τιμή που ένιωσε όταν μπήκε στην Time Square αλλά και στα επαγγελματικά της.

«Έκανε πρόσφατα το Spotify μία καμπάνια, το EQUAL, για τις γυναίκες τραγουδίστριες που έχουν επηρεάσει τη μουσική στη χώρα τους και είχα την τιμή και την χαρά να είμαι μία από αυτές. Και έβγαινε στην Time Square η φωτογραφία μου. Έγινε πολύ τυχαία, κοιμόμουν και παίρνω ένα μήνυμα από έναν φίλο μου που σπουδάζει ντραμς στη Νέα Υόρκη. Μου στέλνει ένα βίντεο από εκεί, εγώ δεν κατάλαβα τι έχει γίνει γιατί κοιμόμουν, και λέω: εγώ είμαι αυτή; Μου λέει: εσύ είσαι Marseaux», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Ενώ στη συνέχεια η Marseaux μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί για την εμφάνιση και τα κιλά της.

«Μακάρι τα κορίτσια να νιώθουν ότι ταυτίζονται με τη μουσική και τη στάση μου και ότι έχουν μία αγκαλιά έστω και μέσα από τα ακουστικά. Έχω δεχθεί και αρνητικά σχόλια απλά όταν τα εντοπίζω και βλέπω πως είναι πικρόχολα και κακόβουλα, δεν τα αφομοιώνω τα πετάω. Επειδή τσαντίζομαι θέλω να απαντάω πίσω. Μου ‘χε γράψει ένας: πού πας να γίνεις τραγουδίστρια με τόσα κιλά; Του απάντησα: γελάμε», είπε η ίδια.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε η Marseaux:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR