counter

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Τα κιλά που έχασε μετά την γέννηση της κόρη της! "Λόγω κάποιων προσωπικών θεμάτων, είχα ζητήσει να μη με ρωτούν"

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Τα κιλά που έχασε μετά την γέννηση της κόρη της! "Λόγω κάποιων προσωπικών θεμάτων,  είχα ζητήσει να μη με ρωτούν"
Μαρκέλλα Γιαννάτου: Τα κιλά που έχασε μετά την γέννηση της κόρη της! "Λόγω κάποιων προσωπικών θεμάτων, είχα ζητήσει να μη με ρωτούν"

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega ήταν την Πέμπτη 11/1 η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην νέα της καθημερινότητα μετά τον ερχομό της κόρης της!

Δείτε επίσης - Μαρκέλλα Γιαννάτου: Μας δείχνει πρώτη φορά την 6 μηνών κόρη της (Βίντεο)

Μάλιστα, η Μαρκέλλα Γιαννάτου εμφανίστηκε πολύ αδυνατισμένη αφού όπως εξομολογήθηκε έχασε όλα τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της.

Όσα είπε η Μαρκέλλα Γιαννάτου

«Είμαι καλύτερα από ότι ήμουν πριν λίγο καιρό. Έχασα και τα κιλά της εγκυμοσύνης, είχα πάρει 20 κιλά. Γύρισα αμέσως στη δουλειά, δεν ήμουν έτοιμη αλλά νομίζω με βοήθησε πολύ…Με το μωρό με βοηθάει η μαμά μου. Συγκινούμαι όταν σκέφτομαι το μωρό. Το σούπερ μάρκετ πια είναι έξοδος. Έχω συνέχεια σκέψεις όταν λείπω από το μωρό. Σκέφτομαι μόνιμα μήπως δεν είμαι καλή μαμά επειδή δουλεύω πολλές ώρες. Αλλά νομίζω πως και η μικρή θα είναι καλά εάν είμαι και εγώ», αποκάλυψε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

«Το κομμάτι της επικοινωνίας είναι το πιο δύσκολο. Είναι κομμάτι της δουλειάς και τόσα χρόνια είναι χαζό να το αποφεύγω. Είχε έρθει ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος σε κάτι γυρίσματα και είχα τόσο άγχος που κλειδώθηκα στην τουαλέτα. Δεν έβγαινα με τίποτα. Όταν μου είπαν ότι έφυγε, βγήκα, δεν μπορούσα καθόλου. Μου είναι δύσκολο αλλά πλέον νομίζω θα το κάνω» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Τέλος, η ηθοποιός αποκάλυψε: «Τον τελευταίο καιρό λόγω κάποιων προσωπικών θεμάτων, είχα ζητήσει να μη με ρωτούν».

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR