counter

Μαρκέλλα Γιαννάτου & Λευτέρης Χαρίτος: "Είναι επιβεβαιωμένο, είναι επίσημος ο χωρισμός"

Μαρκέλλα Γιαννάτου & Λευτέρης Χαρίτος: "Είναι επιβεβαιωμένο, είναι επίσημος ο χωρισμός"
Μαρκέλλα Γιαννάτου & Λευτέρης Χαρίτος: "Είναι επιβεβαιωμένο, είναι επίσημος ο χωρισμός"

Τίτλοι τέλους μπήκαν στη σχέση της Μαρκέλλας Γιαννάτου και του Λευτέρη Χαρίτου, οι οποίοι, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στη Real News, χώρισαν μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας.

Η είδηση του χωρισμού έπεσε σαν «βόμβα», καθώς μόλις πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως η ηθοποιός είναι έγκυος και το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί.

Η δημοσιογράφος Νίκη Κώτσου μίλησε το πρωί της Δευτέρας στο Breakfast@star και αποκάλυψε πως ο χωρισμός της Μαρκέλας Γιαννάτου και του Λευτέρη Χαρίτου είναι επίσημος και συνέβη στην αρχή της εγκυμοσύνης.

Διαβάστε επίσης: Mαρκέλλα Γιαννάτoυ & Λευτέρης Xαρίτος: Ξαφνικός χωρισμός για το ζευγάρι!

«Είναι επιβεβαιωμένο, είναι επίσημος ο χωρισμός. Η Μαρκέλλα Γιαννάτου είναι μια πολύ δυνατή γυναίκα και το αντιμετωπίζει πάρα πολύ θαρραλέα και αισιόδοξα όλο αυτό που έγινε. Ο χωρισμός δεν συνέβη κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. Συνέβη δυστυχώς στην αρχή της εγκυμοσύνης. Ήταν 14 χρόνια μαζί. Δεν είχαν παντρευτεί, δεν ξέρω αν θα παντρεύονταν ποτέ.

Είναι αρκετά ιδιαίτερο σε αυτή την περίοδο που διανύει μια γυναίκα. Το περιβάλλον της αναφέρει πως ήταν δύσκολο στην αρχή, αλλά τώρα το αντιμετωπίζει. Έχει πάρα πολλούς ανθρώπους δίπλα της, που την λατρεύουν. Έχει τεράστια θεατρική πορεία» αποκάλυψε η δημοσιογράφος της Real News.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR