counter

Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Εκτρέφει βοοειδή που ταΐζει με... μακαντάμια και μπύρα

Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Εκτρέφει βοοειδή που ταΐζει με... μακαντάμια και μπύρα
Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Εκτρέφει βοοειδή που ταΐζει με... μακαντάμια και μπύρα

Μια... επιχειρηματική στροφή αποφάσισε να κάνει ο μεγιστάνας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Μαρκ Ζούκερμπεργκ ο οποίος και ασχολείται (και) με την εκτροφή βοοειδών «παγκόσμιας κλάσης» στο πολυτελές καταφύγιό του στη Χαβάη. 

Ο πέμπτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με το Forbes, ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία, όπου εμφανίζεται να απολαμβάνει μια  μπριζόλα από το ράντσο του, το Ko'olau, ένα συγκρότημα 1.400 στρεμμάτων στο νησί Καουάι της Χαβάης. «Ξεκίνησα να εκτρέφω βοοειδή στο ράντσο Ko’ olau στο Καουάι και στόχος μου είναι να δημιουργήσω μερικά από τα υψηλότερης ποιότητας βοδινά κρέατα στον κόσμο», έγραψε ο Ζούκεμπεργκ στη συνοδευτική λεζάντα. «Τα βοοειδή είναι wagyu και angus, και θα μεγαλώσουν τρώγοντας ξηρούς καρπούς μακαντάμια και πίνοντας μπύρα που καλλιεργούμε και παράγουμε εδώ στο ράντσο».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

«Κάθε αγελάδα καταναλώνει 5.000-10.000 λίβρες [2.267-4.435 κιλά] τροφής ετησίως, επομένως μιλάμε για πολλά στρέμματα δέντρων μακαντάμια. Οι κόρες μου βοηθούν στη φύτευση των δέντρων μακαντάμια και στη φροντίδα των διάφορων ζώων μας. Είμαστε ακόμα νωρίς στο ταξίδι και είναι διασκεδαστικό να το βελτιώνουμε κάθε σεζόν. Από όλα τα εγχειρήματά μου, αυτό είναι το πιο νόστιμο» πρόσθεσε ο Ζούκερμπεργκ, του οποίου η περιουσία ανέρχεται σήμερα στα 129 δισ. δολάρια, σύμφωνα με το Bloomberg.

Διαβάστε επίσης: Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Η φωτογραφία με μαυρισμένα και τα δύο του μάτια - "Το σπάρινγκ ξέφυγε"

Τα βοοειδή θα εκτρέφονται με ξηρούς καρπούς μακαντάμια και μπύρα που παράγεται στο συγκρότημα των 100 εκατομμυρίων δολαρίων που έχει, το οποίο διαθέτει επίσης ένα υπόγειο καταφύγιο , σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Wired.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR